Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
The 101 Great Goals website is constantly updated with live streaming information and football betting tips, as well as football (soccer) news, video and social
Christophe Galtier, ASSE coach, has given an interview to Canal+ , in which he said : "Coaching Liverpool would be my dream."
võib-olla tõesti, kui tänavu top4 ei tule.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMul on kahjuIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSa oled õel vana, sinu pärast ei võida Liverpool see aasta midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustBalotelli võiks sisse tulla. Villa teeb kõrget pressi ja kui laseme pika ette, siis Sterling on liiga väike, et neid kätte saada.
Kommentaar
-
Ma ei saa mõnedest Liverpooli fännidest üldse aru. Kui üks hooaeg läheb väga hästi, siis hõiskavad Rodgers on jumal, nii kui on halb hooaeg vōi isegi paar mängu kaotanud, siis a la stiilis"sack Rodgers". Nojah, eks igaühel oma arvamus. Kuigi Klopp mulle isiklikult meeldib, selle vaatamata tahaksin , et Rodgers saaks pikalt jätkata Liverpooli peatreenerina.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa ei saa mõnedest Liverpooli fännidest üldse aru. Kui üks hooaeg läheb väga hästi, siis hõiskavad Rodgers on jumal, nii kui on halb hooaeg vōi isegi paar mängu kaotanud, siis a la stiilis"sack Rodgers". Nojah, eks igaühel oma arvamus. Kuigi Klopp mulle isiklikult meeldib, selle vaatamata tahaksin , et Rodgers saaks pikalt jätkata Liverpooli peatreenerina.
3 aastat ilma tiitlita, worst start in 50 years, taktikaline mõtlemine ja valikud, 5 mängu 24st võidetud TOP meeskondade vastu, CL..disgrace... 250M transfers. Neid võibki siia ette lugema jääda. Kui Klopp on saada siis see on no brainer.Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitust3 aastat ilma tiitlita, worst start in 50 years, taktikaline mõtlemine ja valikud, 5 mängu 24st võidetud TOP meeskondade vastu, CL..disgrace... 250M transfers. Neid võibki siia ette lugema jääda. Kui Klopp on saada siis see on no brainer.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar