Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Korstnast rääkides, siis pigem võiks sinna 20-nd kirjutada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMinu "tsaupakaa" list:
Toure - lihtsalt vana ja väeti, nii me rallit sõita ei saa
Lovren - lihtsalt liiga pask, kes pole aru saanud miks ta halb on, vaadake Carra videoanalüüsi: elementaarsed kaitsevead ja aeglane
Manquillo - päris kiirelt sai selgeks, et sellest noorest Premmi materjali ei ole ega tule. BR pidi ta teinekord esimesel poolajal välja vahetama juba
Borini - kui sa ise lahkumist ei küsi, siis mina sinust aru ei saa
Markovic - peale kiiruse ei ole sul midagi, millega tegusi teha saaks, oleme seda korduvalt näinud
Balotelli - äkki keegi isegi midagi maksab ta eest
Minu "no pingil võib ju olla, kui sellega ta ise rahul" list (samas võib ka müüa kui vaja):
Jones
Enrique
Lambert
Laenulolijate käekäigust väga ei tea midagi, aga vaevalt seal midagi hiilgavat on toimunud. Peale Ibe ja Origi stoory'ide ju pole midagi kuulda olnud. Tehke rahaks kõik v pikendage laene.
Ülejäänud sepad võib pulti jätta, aga vigastustealtid mehed, ükskõik kui suure skillset'iga, meile helget tulevikku ei too ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMarkovic - peale kiiruse ei ole sul midagi, millega tegusi teha saaks, oleme seda korduvalt näinudSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNoort mängijat suudab 'pool meelitada arenguvõimalustega, põhimeheks olemise korral päris kindlasti ka võimalusega pääseda oma riigi koondisesse. Ja sellega, et mängija väärtus kasvab ning mõne hooaja pärast on rikkad kosilased platsis.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustEi saa mina aru, miks Lambert peaks jääma ning Balotelli lahkuma ?
Kommentaar
-
Algselt postitas (-.-) Vaata postitustNüüd oled küll noorsandiga liiga julm, Markovici ma küll maha ei kannaks nii vara, eks ta põhimees hetkel küll ei ole aga potentsiaali on, küll areneb
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSee mis siin välja tõid ongi see avalikult avaldatud FSG ärimudel. See ongi nende suur huvi teha dollarit potentsiaalilt, kuidas iganes see jutt nüüd oligi, buy players with greater resell value, vms. Paraku on nad sellise seisuga rahul ja äkki polegi nende huvides üldse pingutadagi end kehtestanud staaride eest.
Aga hetkel pole see muidugi see suur mure. Suur mure on selles, et põhimeesteks ostetud tegelased nagu Lovren, Lallana või Balotelli ei toida. Mis ütleb, et tuleva suve täiskasvanute ostud sama trendi ei korda?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Pigem on küsimsus (mis puudutab ennekõike suuri kulutusi), et millepärast ei toida?
Lallanaga on ses suhtes lihtne, et ta on vigastuste küüsis ja pigem võib tolle lasu sinna patta täna panna.
Lovren on ebakindluse musternäidis. Inimeste kirjelduste ja reaktsioonide järgi võiks Piiroaja eest maksta miljoni ning oleks temast ka rohkem kasu. Ma siiski eeldan, et tagaruumis olevatel inimestel on ikka kõik kromosoomid olemas. Lovrenil on võimed, oskused olemas - kuhugi on need kadunud. See, et ta ei mängi nagu vanakooli kaitsjad mind väga ei huvita.
Makrovici puhul on ka pigem küsimus kohanemises - kas ta kohaneb?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAga hetkel pole see muidugi see suur mure. Suur mure on selles, et põhimeesteks ostetud tegelased nagu Lovren, Lallana või Balotelli ei toida. Mis ütleb, et tuleva suve täiskasvanute ostud sama trendi ei korda?
Wingbacki listist ma Lazarit maha ei kannaks. Üldse kõik noored kuni 25 aastaseks saamiseni võiks rahule jätta. Andke neile aega atra seada. Kuid loomulikult ei tohiks me selliseid otse põhisse osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPigem on küsimsus (mis puudutab ennekõike suuri kulutusi), et millepärast ei toida?
Lovrenil on võimed, oskused olemas - kuhugi on need kadunud. See, et ta ei mängi nagu vanakooli kaitsjad mind väga ei huvita.
Makrovici puhul on ka pigem küsimus kohanemises - kas ta kohaneb?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustehk siis sisuliselt 60 milli eest viimase suve oste kohe esimese aasta järel korstnasse ?
ega see hooaja algul kirutud R. Savage'i 'pea kõik uued hanked on pasad'-nimekirjast palju erinegi
(tal oli vast ainult Toure ja Moreno suhtes natuke liiga optimistik arvamus ning Can'ile ja ehk ka Allenile tegi liiga)
Algselt postitas StokAlgselt postitas Jim Beam Vaata postitustKogu see floppide hunnik jõudis eelmine aasta liiga võidule päris lähedale. /-/
Kuidas on võimalik nimetada nt Assaidit flopiks kui ta müüdi kasumiga edasi? Või Cissoko /-/ Tüüp ei olnud lõpuni veenev ja ei sainitud
et eelmisel hooajal tehti hea hooaeg just Suareze najal, mitte tänu neile floppidele,
sellest vist on juba ka optimistid aru saanud, kes sügisel veel väga äksi täis olidGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Tüdrukud tõmmake kõht sisse ja lõpetage pisarate valamine, kuidas kõik mängijad on pasad jne.... Jah kaotati üks mäng ja see on ka kõik. Savage möla on ikka täiesti küündimatu... Oleks see mäng võidetud ja saadud Arsenalilt peksa finaalis 85. minuti väravast, oleks siis midagi teisiti? Jah kõik Rodgersi sainingud ei oleks järsku flopid, kuigi tulemus oleks ju sama. Kogu see floppide hunnik jõudis eelmine aasta liiga võidule päris lähedale.
Kuidas on võimalik nimetada nt Assaidit flopiks kui ta müüdi kasumiga edasi? Või Cissoko... tüüp mängis premmis 15 mängu. Neist kaotati 2 (ManC ja Arsenal) ja viigistati kolm. Tüüp ei olnud lõpuni veenev ja ei sainitud, aga ta tegi selle ära, milleks ta toodi. Tegemist oli hea tehinguga, andis meeskonnale sügavust, maksis vähe ja oli 90 minuti mees eelmise hooaja kõige parema seeria ajal...
Saage oma Realist ja Manust üle, kus kõik ostud tehakse kindla peale ja siiski neil ka ei õnnestu. Liverpool peab kalastama, et uuesti suurde mängu saada. Eelmine aasta õnnestus, see aasta mitte. Järgmine aasta proovib uuesti...
Vaatamata vigastustele ja muule pasale see aasta on liigas kogutud tegelikult viisakad punktid ja püsiti väga pikalt top 4 sabas. Ja hooaeg pole veel läbi... Ajaraam, kus hinnata klubi ja mängijate tegevust on ca 2-5 aastat, mitte 1 mäng.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar