Rohud jäid vist võtmata, aga ei ma loodan ka, et te oleksite tiitlimängus sees järgmisel hooajal, siiski tuleb selleks teha tiba targemaid otsuseid kui selle hooaja alguses.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Enda eraelu pole vaja foorumis eksponeerida. Kui aga suudetakse tuua paar Suarez-Sanchez-Costa tüüpi mängijat, siis võib isegi rohkemast unistada, kui tänane reaalsus on.
Küsimusi on mõistagi veel. Teemaks ennekõike väravavahi stabiilsus ja kaitseliin.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEnda eraelu pole vaja foorumis eksponeerida. Kui aga suudetakse tuua paar Suarez-Sanchez-Costa tüüpi mängijat, siis võib isegi rohkemast unistada, kui tänane reaalsus on.
Küsimusi on mõistagi veel. Teemaks ennekõike väravavahi stabiilsus ja kaitseliin.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://www.soccernet.ee/rodgers-lubab-voitlust-tiitlile
Rohud jäid vist võtmata, aga ei ma loodan ka, et te oleksite tiitlimängus sees järgmisel hooajal, siiski tuleb selleks teha tiba targemaid otsuseid kui selle hooaja alguses.
Saage aru noh! Järgmine aasta!
Kommentaar
-
Minu isiklik arvamus on, et Depay'st saaks flop, sest Hollandi liiga on ikka kraad nõrgem ja kohanimseks võib minna liialt kaua aega. Just Daz Booob'i mainitud Costa-Sanchez-Suarez tüüpi mängijat on vaja, kes on tõestanud ennast kõrgel tasemel, et võib olla game-changer. On keegi üldse selline saadaval?
Ja kaugel mängud Sterlinguga on? Mängib ikka lolli või on juba alla kirjutanud?
Ja Milner oleks super rollimängija!YNWA
Kommentaar
-
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustMinu isiklik arvamus on, et Depay'st saaks flop, sest Hollandi liiga on ikka kraad nõrgem ja kohanimseks võib minna liialt kaua aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustMinu isiklik arvamus on, et Depay'st saaks flop
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustJust Daz Booob'i mainitud Costa-Sanchez-Suarez tüüpi mängijat on vaja
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustOn keegi üldse selline saadaval?
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustJa kaugel mängud Sterlinguga on? Mängib ikka lolli või on juba alla kirjutanud?
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustJa Milner oleks super rollimängija!
YNWA!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Plastilisus, rütmitunnetus, mängulisus... - vägev. Tahe? Töökus? Kuna ma sisuliselt pole ühtegi tema mängu näinud, siis statistikat vaadates jäi silma tema üsna kehva löögitäpsus, mis sel hooajal on 43%. Võiks, peaks 60+ olema (see on muidugi väga hea juba).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPlastilisus, rütmitunnetus, mängulisus... - vägev. Tahe? Töökus? Kuna ma sisuliselt pole ühtegi tema mängu näinud, siis statistikat vaadates jäi silma tema üsna kehva löögitäpsus, mis sel hooajal on 43%. Võiks, peaks 60+ olema (see on muidugi väga hea juba).
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTa tantsib eks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar