Noh... jah. Southampton tuleb kindlasti enda taga hoida suvel korraldatud osturalli tõttu, vastasel juhul muutume suuremaks naerualuseks kui Sir Moyese aegne ManU.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitust
Noh... jah. Southampton tuleb kindlasti enda taga hoida suvel korraldatud osturalli tõttu, vastasel juhul muutume suuremaks naerualuseks kui Sir Moyese aegne ManU.
Edit: kuna sa muidu aru ei saa siis pooli premi kohad:
09/10 - 7
10/11 - 6
11/12 - 8
12/13 - 7
Kustuta enda konto ära foorumi disgrace.
( küll see moyes suvel ikka kulutas.....)Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNoor ja loll oled.
Edit: kuna sa muidu aru ei saa siis pooli premi kohad:
09/10 - 7
10/11 - 6
11/12 - 8
12/13 - 7
Kustuta enda konto ära foorumi disgrace.
( küll see moyes suvel ikka kulutas.....)
2013/14 - 7.
Hakkasid oma liitumiskuupäeva järgi jalgpalli tõsisemalt alles 2013. aastal jälgima ning nüüd suutsid Wikipedia abiga Liverpooli kehva perioodi tulemused välja tuua, tubli oled. Kurb on vaadata sinusuguseid ManU fänne, kes mõne kehva mängu järel on valmis juba Reali toetajaks hakkama (nagu juhtus paljude ManU fännidega siis, kui CR Hispaaniasse müüdi) või kiljub foorumis '<manager> out!'. Reaalsuses ei ole sa üldsegi mitte etem kui 21. sajandi gold-digger, kes otsib vaid rikast kaaslast, olles tema kõrval vaid seni, kuni isiku edu kestab. Ootan juba aega, kus sa vaikselt nime vahetad ja Chelsea avatari endale otsid. Sest oleme reaalsed, SAFi-taolist ülemvõimuperioodi enam ManU-l kehtestada ei õnnestu ja sinusugune isik ei näe jalgpalli sügavamat poolt, mis suudaks sind hoida isegi tiimiga siis, kui tiitlit tuleb oodata kümme või rohkemgi aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokÜhe isikukultuse eelviimane vaatus. Kamoon, see on Liverpool FC, mitte SGFC Liverpool. Brodge lihtsalt unustas kohtunike riietusruumis laua katta, muud midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEnne mängu jäi väga tugevalt kõrva, et reaalsuses peaks Stevie jaanuaris laenuks saabuma. On see reaalne plaan?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustLihtsalt küsin, et kas see klubi kuhu Gerrard minema peaks üldse eksisteerib reaalsuses ka ja värki? Või on Lampard vol2 ja järgmine hooaeg nagu viis kopikat laenuga tagasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust'Pool nägi sama vana ja väsinud välja nagu päevakangelane ise. Ütlemata kurb viis lõpetada. Millal see hooaeg ometi läbi saab.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust'Pool nägi sama vana ja väsinud välja nagu päevakangelane ise. Ütlemata kurb viis lõpetada. Millal see hooaeg ometi läbi saab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokBolasie on terve hooaja hullu pannud ja seejuures juba 25 täis. Hiline avaneja? Või läheb nii, nagu alati, et teeb elu hooaja, Liverpool ostab ära ja müüb aasta pärast Championshippi?
Ei ma olen muidugi ütlemata tänulik Steviele ja libastumist talle süüks ei pane ning hoolimata kõigest on ta ka sel hooajal klubi parim väravakütt, AGA meeskond vajab täiendamist ja mitte selliselt, et Capten Fantastic saaks pensionipõlve edasi lükata. Gerrardi aeg Premmis on lihtsalt läbi, nagu ka Lampsil, Beckhamil, Sheareril jpt. Aga pinda käib see, et terve see aasta ehk hooaja teine pool on üks suur lahkumispidu olnud. Teinud oma statement avalikuks siis, kui kõikidest võitlustest välja langetud? Ma ei tea, vbl on tõesti minu viga, et ma ei jaga seda man-crush'i.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar