Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis seal CList korraks läbi käimine ikka head annab? Hea klassiga mängija jätab tõenäoliselt sama külmaks kui paar aastat varem, eriti kui konkurendid palju rohkem maksta jõuavad. Mingid veel tõestamata noored võib küll kergemini kätte saada, aga risk investeeringul on kõvasti suurem.
"parem pingilt kui kodust diivanilt." on raheemi mõte, ilmselt.
ühelt poolt tal vast ikka nii ei lähe nagu swp'l, sinclairil või mingil kuuendal õlil, kelle nime ma täpselt sel samal põhjusel ei tea.
teisalt olen nende härrastega päri, kes pakuvad teda tulevaseks a la lennoniks (või mis selle arsenali tõugu nimi nüüd oligi), sest olukordi, kus vaid kiireid jalgu tarvis, on elus umbes kaks ja neidki saanuks eelneva mõttetööga ilmselt vältida, kui noh...oleks selline jumalast antud võime.
ps. seda öeldes oleks päris mage vaadata kuidas ja kui poiss paari-kolme aasta pärast lukeshawsid kotib.
Ma ei olegi teadvustanud, et 50 aastat pole Manku ja 'pooli vahel mängijaid otse liikunud. Omamoodi kummaline muidugi tänapäeva maailmas. Aga noh: vast muutub seegi õige pea.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Ja neile, kes Sterlingu kohta ütlevad, las minna, kasu tast pole: jamajutt. Poiss mängis terve hooaja algkoosseisus, meil pole mitte kedagi samaväärset asemele panna. Ja turult võrdne asendus leida on ainult soovunelm. Loodan, et ta jääb veel üheks aastaks.
Kas pole asemele panna kedagi kes suudaks mängida samal positsioonil või kes suudaks terve hooaja algkoosseisu kuuluda? Esimese puhul pole päris tõsi, teise puhul on asi rohkem kahtlasem. Lallana ja Markovic suudaksid mängida sellist ääre poole suunatud keskvälja, kuid neid peaks katma/aitama (overlapima sry) aktiivsed wing-backid. Kuid Lallana on vigane, Moreno alles õpib ning teises ääres pole sedagi. Aga see on teooria ja igas mängus ei tööta. Raheem lisab palju valikuid. Ja teda kaotada/ära anda nii lühemas kui pikemas perspektiivis pole otstarbekas.
Ja kogemata olen ma taas tagasi eesmärkide juures. Mida klubi tahab? Ütleme, et me laseme see suvi Raheemil minna. Ok. Kes läheb järgmisena? Coutinho? Ilmselt piisab, kui Can (ja miks mitte ka Moreno) teeb järgmine hooaeg suure hüppe edasi, siis kes ütleb, et Bayern/keegi lõunamaalt pole ukse taga nagu naksti? Midagi on mäda siin. Meie peaks olema need, kes teisi ahistavad (ja Swansead, Sot'onid ei lähe arvesse!), mitte ise olema ahistatavad. Vot neid plaane tahaks teada.
Ja kogemata olen ma taas tagasi eesmärkide juures. Mida klubi tahab? Ütleme, et me laseme see suvi Raheemil minna. Ok. Kes läheb järgmisena? Coutinho? Ilmselt piisab, kui Can (ja miks mitte ka Moreno) teeb järgmine hooaeg suure hüppe edasi, siis kes ütleb, et Bayern/keegi lõunamaalt pole ukse taga nagu naksti? Midagi on mäda siin. Meie peaks olema need, kes teisi ahistavad (ja Swansead, Sot'onid ei lähe arvesse!), mitte ise olema ahistatavad. Vot neid plaane tahaks teada.
Nokk kinni, saba lahti sündroom. Keegi ei taha tulla ja staarid tahavad ära, sest pole eliitklubi ja ei võida karikaid. Ei pääse eliidi sekka ja ei võida karikaid, sest keegi ei taha tulla ja staarid tahavad ära.
Omanikelt pisukest ambitsiooni ootaks sel suvel küll. Kõigepealt klubisiseselt asjad korda seada: nii et on selge vastutaja transferite eest. Ning siis see ka, et paar tegelikult ka platsile panekuks sobivat mängijat suudetaks identifitseerida ja ka ära osta.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar