Algselt postitas $$$
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Nii, hetkeseisuga on siis meie tiim selline?
Tiim: Stok, $$$, K Punkt, Tarry, fcflorafornever + Evertoni-petteri
Mina olen liigat mänginud tänavu, Brandon pole. Ei tea kuidas teistega on?
Reeglid on väljas siin:
4+1, ehk saab 6 mehega ilusti hakkama ja samas kui keegi veel liituda tahab saab juurde tulla.
Kes regamise enda peale tahab võtta?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNii, hetkeseisuga on siis meie tiim selline?
Reeglid on väljas siin:
4+1, ehk saab 6 mehega ilusti hakkama ja samas kui keegi veel liituda tahab saab juurde tulla.
Kes regamise enda peale tahab võtta?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNii, hetkeseisuga on siis meie tiim selline?
Reeglid on väljas siin:
Kes regamise enda peale tahab võtta?sigpic
Kommentaar
-
Vahepeal tehtud väike õpetus-video 'Kuidas mitte jalgpallis kaitses mängida', ehk Migsi parimad tõrjed 14/15.
Üksjagu pori on Mignolet suunas pillutud, aga krt refleksi ikka on. Nende halbade mängude sees oli raske salvestada, et ehk hoidis kiiper meid üldse euroopa liiga piirilgi.
Tuletab meelde seda läbikäigu hoovi, millega oleme suht harjunud anno Rodgers. Ei tea, kas mingid mõtted mõlguvad kaitsva poolikuga jälle ka mängima hakata? Ja nelja kaitsjaga. Loodaks, et põhiplaanist saab selgust, mitte ei pea jälle poole pealt hakkama kõike ümber leiutama. Ja see viib järgmise küsimuseni - treenerid, kes peaks asja toimima panema, nende kohta veel ju uudiseid pole, peale seda kui Marsh ja Pascoe Tescosse saadeti?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust. Ja see viib järgmise küsimuseni - treenerid, kes peaks asja toimima panema, nende kohta veel ju uudiseid pole, peale seda kui Marsh ja Pascoe Tescosse saadeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLiverpool on läinud Tottenham-mode'i? Noh, et toome üks suvi terve hunniku sisse, siis imestame, miks tiim tööle ei hakka. Seejärel ostame järgmise pundi ja kratsime jälle pead.
Kui tõsisemalt rääkida, siis selle suve tehingud on loogilisemad olnud. Kui Clyne ära kinnitatakse, siis on lõppenud hooaja augud suuremas osas ära lapitud. Ehk ostudel on reaalne mõte sees olnud. Kas need mõtted platsil ka millekski reaalseks formuleeruvad saab näha alates augustist (loe umbes jõulude paiku).
Kommentaar
-
Ega 'pool ja Spurs palju ei erine. Kui neid mehi ei saa, keda kõik tegelikult ihaldavad, tuleb tegutseda katse ja eksituse meetodil. Meie puhul on kahju sellest, et eelmise suve CL kuulumise aken niimoodi ära lörtsiti. Oli võimalus, anti käest.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustEi ole midagi ära lapitud. Häid keskkaitsjaid meil pole ja me neid ei saa ka.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas (-.-) Vaata postitustSee on küll üsna meelevaldne väide. Et keskkaitsjatest Sakho, Skrtel, Ilori, Gomez, Lovren, Toure ei näe sa mitte ühtegi head mängijat? Kindel et su kriitika ei peaks hoopis mängitava süsteemi pihta käima rohkem?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar