Õu Stok. Sa teed Tartu-Tallinn otsa autoga? Ma liituks, fännina või nii
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokLiverpooli fännina? Aga liitu pealegi, mis saab mul kulude splittimise vastu olla. Kamba peale tuleb see tripp vähem kui 10 rutsi per nase.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
O'Driscoll ja Lijnders kah ametlikult teatatud. (Ljinders võtab üles 'uuena loodud' ameti, aga eks ta vast tehniline cõuch ole, nagu Marsh). Lugedes pisut nende kohta, tundub, et mõlemad on lahtiselt ründavat masinat harrastavad treenerid, kes peaks Rodgersi mänguväljakuga head semud olema. Aga kaitsemängu asjatundjat njetu. Kas ikka liiga raske pill alla neelata, või kuidas see oli, "coaching defence is easy"?
Igaljuhul, poisid tagasi trennis:
★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa võin võtta bee˛i särgi kaasa aastast 1996-97, see on hästi lotendav, saad selle alla puhvaika panna, kui soovid. petteri vajab ka tõenäoliselt särgiabi?
Nii ära mainimse korras siis Sterling ei ilmund täna trenni, väitis et on haige. Samuti olla Rodgersile öelnud, et ei soovi tuurile kaasa minna. Minu teada tal palk vist praegu üleliia suur ei ole? Ta ju lepingupikendust vastu ei võtnud. Kupataks aastaks duublisse hoopis. Teisalt võtaks selle raha mis saab ja head teed tal minna. Twat!FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar