Kes teist siis ettepoole jäävad Oleks huvitav teada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Lähiajal siis tulemas kinnitus, et tegi minekut?
Sky kirjutab veel sellest Cheryshevist. Ei oskagi midagi arvata, videotest ju täit pilti ei saa. Vähemalt ei tundu olevat tüüpiline venelane, kes aasta-pool teeb ilusat mängu ja siis kõik.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustOlla jah city poolt 45+ milli pakutud. Saaks nüüd Sterlingult transfer reguesti ka oleks tiptop.
+ mingid naljakad jutud käivad, et ta hakkaks seal 200k saama, mis on siis rohkem kui Silva ja Yaya näiteks. Ei ole üldse money-grabbing teenager.
Aga vahepeal otsustati Hendo nii alaliselt kapteniks teha, kui ka tuleva UK FIFA kaanele panna koos mingi teise tegelasega:
CJj12tUUcAAD9Vk.jpg★★★★★★
Kommentaar
-
Well played. Tegelt sel hetkel ma ei teadnud, et te peate 20% QPRile andma. £25m puhtana käden + £5m addonidega tundus hea. Aga ok - £35m puhtana käden + £4m on ikka väga hea diil.
Teie reaalne mure seisneb muidugi selles, et Brendan & co ei oska seda ju kasutada.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWell played. Tegelt sel hetkel ma ei teadnud, et te peate 20% QPRile andma. £25m puhtana käden + £5m addonidega tundus hea. Aga ok - £35m puhtana käden + £4m on ikka väga hea diil.
Teie reaalne mure seisneb muidugi selles, et Brendan & co ei oska seda ju kasutada.
Käteen=kätte
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGlen Johnson unistas Roomast, aga maandub Stoke'i. Mis pole mänguliselt paha, aga ilus oleks ju karjääri lõpuaastail hoopis Euroopat näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustOi kuidas meeldiks, kui Sterling Citys failiks. Vana lõi tsirka 10 kolli hooajapeale andis mingi 5 söötu ja mõtleb, et on Messi palka väärt ja hakkab pressima koos oma agendiga. Käi pu... ausõna.★★★★★★
Kommentaar
-
for the fuck of it oleks shity võind kummi vähe pingutada ja öelda, et 35 ja jutul lõpp, meie rohkem ei maksa. oleks tahtnud näha kui palju palle 'pooli omanikel on, elik kas hoiavad jonnipunni - kes ilmselt kirjutanuks iga päev 5 transfer requesti - reservides ja veeretavad kasutuid miljoneid lepingu lõpuni. (seega osad, realistlikumat maailmavaadet omavad scouserid võiks härrasmehe poolest šeigile ühe küpsisetordi küll saata.)
aga muidu hea diili eest palju õnne. kahju muidugi, et esimese märtsini peab ootama, et debiilikut kopi ees jooksmas näha. robustsema meelelahutuse nautlejad - mina - tagaks sel päeval carrashiti pensionilt naasmist ja temapoolset ribi või paari kopsu-tagumist näha.
muus asjus:
liverpool fc 1
fc õppetund tulevastele tohletand ajudega vitupeadele 0
õnneks lõplikku ei ole siin midagi.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar