Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust14* ja mängisime ka City särgis Sterlingu vastu turniiril .
http://www.bbc.com/sport/0/football/33497488
Kommentaar
-
Sterlingu lugu on kahjuks üsna tüüpiline tänapäeva jalgpallis. Kaine kalkureering ütleb, et muru on sealpool aeda rohelisem. Ja eks ta paraku näitab kätte, mis staatuses klubi on täna City ja mis staatuses 'pool.
Nii et ei, poisile ma halba ei soovi - loogiline käik, tahaks lihtsalt, et tulevikus sellist jonnimist enam punastes ei näeks. Selleks on ainult üks viis - olla klubina edukad, mitte naljanumbrid nagu praegu. Saadud raha kulutatakse (ja eks on juba ka kulutatud) loodetavasti targemalt kui eelmisel suvel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSterlingu lugu on kahjuks üsna tüüpiline tänapäeva jalgpallis. Kaine kalkureering ütleb, et muru on sealpool aeda rohelisem .
Eks näis, kas temast sirgub Tevez II või kohusetundlik sõdur. Võimeid on ja nende rakendumise korral City'le riskante, kuid hea tehing - rahaline eeldus olemas, üsna tugev.
Eks prints from du-bai saab nüüd öelda, et ostis ära inglaste raha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustSterling: £49m
---
Ozil: £42m
Aguero: £38m
Mata: £37m
Costa: £32m
Hazard: £32m
Sanchez: £32m
Fabregas: £30m
Silva: £30m
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEeee kuda Citys suurem tõenäosus tiitleid võita on, pm sama ütleks ju.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa ei tea nüüd kas sa trollid ja ma ei saa sellest aru, sest ma liiga unine või ei.
Sina trollid.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSome of the papers reckon the deal will earn Sterling £100m by the time his £200,000-a-week contract at City is done.
Kommentaar
-
Boonused ja värgid-särgid oma 15+ vast aastas teenib... 6-aastane leping näiteks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLugu lihtne.
Sina trollid.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustno ju siis sa oled lihtsalt loll kui arvad, et cityl ei ole paremad võimalused järgnevatel aastatel karikaid võita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar