Pole eriti usku Bentekesse, pmst Balotelli on meil juba olemas - loodan et eksin.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Eks ole näha. Oleks tahtnud näha, et Rodgers usaldab Ingsi ja Origit rohkem ning oleks selle suure raha mõne vähe kaitsvama suunitlusega mängija peale kulutanud.
Samas numbrid on Bentekel väga kõvad ja kes ütleb, et ta mingi must versioon Carrollist, pole teda vist väga mängimas näinud. 88 PL mängust 42 väravat ja seda Villa eest on üpris impressive.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPole eriti usku Bentekesse, pmst Balotelli on meil juba olemas - loodan et eksin.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPigem tähendab, et Balotelli, Lambert ja Borini on lahkumas.
Kommentaar
-
Teil ründajatega paljuks ei lähe kui Balo alles jääb? Sturridge (kui ta peaks terveks saama), Ings, Origi võiks juba piisav olla ühele kohale. Eriti kuigi arvesse võtta Firmino oskust ka seal vajadusel mängida. Samas sellist hinda teid maksmas näha oleks päris tore. Mis siis et tegemist ei ole ponisabaga ning ta on minu silmis parem mängija kui pmst ükskõik kes hetke Pooli ründeliinis.
Kommentaar
-
Kui müüa ei õnnestu, siis laenatase usutavasti välja. Balotelli näiteks Arsenali.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTeil ründajatega paljuks ei lähe kui Balo alles jääb?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitusttäna alustab taas vasakul Gomez. Või ongi värske ost juba hispaanlase varju jätnud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKeegi on kuulnud, kas Morenol on midagi viga? Tais ei figureerinud ta üldse, täna alustab taas vasakul Gomez. Või ongi värske ost juba hispaanlase varju jätnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustMoreno oli vigane. On treeningutega alles alustanud. Gomez aga pidi jääma klubisse võitlema koha eest päikese all. Seega tema saabki olema Moreno varu niikaua kui Flanno korda/omale tasemele saab, kui kunagi üldse saab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar