Viimased uudised mis ma Sturridge kohta nägin oli, et mehe ravi on läinud hästi ja loodetust kiiremini ning oktoobri alguses on mees tagasi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustViimased uudised mis ma Sturridge kohta nägin oli, et mehe ravi on läinud hästi ja loodetust kiiremini ning oktoobri alguses on mees tagasi.FC Flora
Kommentaar
-
See kõik on ikka kuradi nukker. Olgu et meestel pole klubis tulevikku, päris paariaseisusse poleks neid ka vaja tõugata. Paljud asjad jalkaäri juures on neetult ebameeldivad.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee kõik on ikka kuradi nukker. Olgu et meestel pole klubis tulevikku, päris paariaseisusse poleks neid ka vaja tõugata. Paljud asjad jalkaäri juures on neetult ebameeldivad.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas karausser Vaata postitustkes siis Liverpooli fännidest homme ka Helsingis mängu vaatamas on? Mina olen kohal.
Selles suhtes on tore, et suhteliselt hea satsiga tullakse, veidi kahju et Benteket ei näe.
Kommentaar
-
Tuhkatriinu lugu sai otsa. Natuke arusaamatu see ost oli, aga las olla. Mingu sul häste RL (ja nagu näha siis läheb- debüüdis 2 väravat!).
Näe me oleme parimad! Või noh veel saab vana rasva peal sõita: http://www.skysports.com/football/ne...y-sports-study
Kes tahab staadionitunnet kogeda, aga Helsingisse sõita ei viitsi võib vabalt minna lokaal Helsinkisse Viru tn. Raudselt saab mõnelt sommilt soovilooks YNWA paluda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustLFC TV peal neli Eesti punast laulsid. Väga vinge
Mäng ise mingit suurt silmailu ei pakkunud, esimene poolaeg oli suht koht igav, teine pa saadi mäng jooksma. Naljakas et vasakut äärt ei kasutatud üldse, kõik käis läbi parema ääre.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustEestlased tegid sellel mängul ka ülekande tehnilise poole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar