320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustruumi rohkem garicale kätelaiutamiseksmc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustMa pakun, et van Persie lööb.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Jah, aastad pole vennad.
Ega ma meie ründesuunaline mäng polnud eile sugugi halb. Tuleb tunnustada Arse kindlat meeskondliku kaitset. Ise me kahjuks kaitses hakkama ei saanud ja vähemalt mulle kerkis küsimus ka Dudeki asetumise kohta väravas mõlema esimese poolaja värava puhul.
Kurb on see, et nii-öelda suurte vastu oleme täiesti abitud sel hooajal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas OskarM Vaata postitustMul läks süda pahaks kui ma selle mängu kokkuvõtet vaatasin. Ausalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Sai ühele poisule pakkumine tehtud. Ega väheke vanu häid Shoti traditsioone 'poolile halba ei teeks. Muidugi on ta alles lapsuke - ei tea, mis tasemel mängumees tast saab.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar