Nii nagu mina seda asja näen siis tegelikult ei olegi seis nii hull, aga vbl ma olen lihtsalt optimist, ma ei väida, et meil mingi super koosseis on, aga ega väga kehv ka nüüd ei ole.. Jaanuarini on küll aega, aga hetke seisuga tuleks ju välja praakida ainult Allen ja Lovren. Muidugi palju võib veel muutuda, aga vaevalt ta Hendersoni või Milneri pingile paneb v maha müüb, pigem toob lihtsalt võrdväärset konkurentsi positsioonidele.. Aga nüüd ma pakuks seda, et Firmino lööb särama. Klopp teab teda juba aastaid ja tahtis teda Dortmundi, õnneks tahtsime meie ka, ta pole küll millegi suurega silma paistnud siiani, aga tas on kõvasti potensiaali, ma olin teda juba paar aastat jälginud, enne kui ta Pooli tuli . Aga jahh kui kolmik Coutinho-Firmino-Sturridge suudaks terved püsida, mida nad ei suuda.. siis see oleks väga killer trio, muidugi eeldusel, et Firmino ärkab. Aga üldpildis on ikkagi puudu 2-3 kvaliteet mängijat, pink jääb natuke lühikeseks, puudu on vähemalt 1 korralik keskkaitsja ja 1 Reusi tüüpi ründavpoolik, need 2 kindlasti.. aga kuna ta mängib üldjuhul 1e puhta ründajaga siis peaks ründajatest piisama..Balo on veel ka ju laenul, hehee..
Aga äkki midagi sellist, kuni Jaanuarini ja varud oleks ka täitsa enam-vähem.
Sturridge
Lallana - Coutinho - Firmino
Milner-Henderson
Gomez - Škrtel - Sakho - Clyne;
Muidugi ei tasu imesid loota, aga kui mängitud on 8 vooru, sa ise oled täis p^ olnud, aga ikkagi vahe neljandast ainult 3p, siis see polegi teab mis lõpp. Vähemalt lõpuks saime kellegi, keda ka kõik teised oleks tahtnud, hea juba seegi (Y)
Aga äkki midagi sellist, kuni Jaanuarini ja varud oleks ka täitsa enam-vähem.
Sturridge
Lallana - Coutinho - Firmino
Milner-Henderson
Gomez - Škrtel - Sakho - Clyne;
Muidugi ei tasu imesid loota, aga kui mängitud on 8 vooru, sa ise oled täis p^ olnud, aga ikkagi vahe neljandast ainult 3p, siis see polegi teab mis lõpp. Vähemalt lõpuks saime kellegi, keda ka kõik teised oleks tahtnud, hea juba seegi (Y)

Kommentaar