Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Neegril hakkab Eestis külm.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sophok Vaata postitustKas võime juba panuseid tegema hakata, kes suvel maha parseldatakse?
Ma lihtsalt loodan, et uue režiimi all muutub ostupoliitika mingist manibooli jurast konkreetseks esi-üheteistkümne täiustamiseks. Ehk et kui keegi tuuakse £££ eest sisse, siis on tegu ka klassiga mängijaga, kes teeb vajaka positsiooni paremaks, mitte ei proovita igasugu Markovichidega ühtjateist. Brendani ja komitee ostupoliitikal olid suured augud, kuid ei saa öelda, et siin poleks palju potentsiaali. Ja sügavust on ka mingil määral (kuigi mitte väga kvaliteetset), sest meil on praegu terve meeskonna jagu haiglas, aga valikut platsile panna nagu veel on. Nüüd on selle aluse peale vaja ehitama hakata nii ühe-kahe supertäienduse kaupa - kui juba see talv, siis tõenäoliselt lappimaks mingit vigastustega seotud kriisikollet.. kui aga tuleval suvel, siis on juba pilt selgem, kuhu tarvis.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustVara veel.
mitte ei proovita igasugu Markovichidega ühtjateist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKui sa juba selle nime siin välja tõid siis mina seda nime küll maha ei teeks. Need 3-4 mängu mis ta omal õigel positsioonil sai mängida oli ta väga osav. Kas temast, aga superstaar tuleb seda ma ei tea.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustIlma disrispektita tolle idaeurooplase kohta, aga see oli pigem üldine 'ärge ostke 20 milli eest ehku peale poisikesi'. Ja kas ta ikka nüüd väga osav oli, kui kadunukesest rääkida. Otse oskas joosta.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa vist ei vaadanud tena Benfica mänge..★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSa vist ei vaadanud tena Benfica mänge..
Kommentaar
-
Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustSee on jah sama hea, kui öelda Torrese või Falcao kohta Chelsea fännidele, et "te vist ei vaadanud nende mänge Atletico Madridis"
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPane tõlge siia, ma ei kuulnud midagiIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar