320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitusthttp://livetv.sx/en/eventinfo/353556...eicester_city/
30 minutit enne mängu algust tulevad lingid üles.
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustTõmba arvutisse näiteks "Sopcast" nimeline programm ka, googeldades leiad. Siis valid sopcasti lingi sealt lehelt ja mäng silme ees. Ära ehmata, kui esimene link kohe ei tööta proovi järgmisi.The One and Only
Kommentaar
-
Hambad ristis võeti see võit täna. Get in! Migs mängu parim, mõned head seivid ja veatu. Lovrenilt vaata et parim mäng lfc särgis. Lallana, Clyne, Henderson ja Can samuti head. 4-4-2 võiks olla see formatsioon, millega jätkata. Can-Henderson mootor on bloody võimas ja agresiivne.
Oi kui hädasti neid 3 silma ja korraliku esitust oli vajaCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustHambad ristis võeti see võit täna. Get in! Migs mängu parim, mõned head seivid ja veatu. Lovrenilt vaata et parim mäng lfc särgis.
Mäng ise oli nii hale, kui üldse olla saab. Ainuke pluss kogu mängu puhul oli see, et vastasmeeskond ei viitsinud täna end eriti liigutada (kaitse ehk väljaarvatud). Mängima hakati 30 sekki enne mängu lõppu. Või noh, ärkati siis ...
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustPole veel kaineks saanud või vaatasid mingit muud mängu?
Mäng ise oli nii hale, kui üldse olla saab. Ainuke pluss kogu mängu puhul oli see, et vastasmeeskond ei viitsinud täna end eriti liigutada (kaitse ehk väljaarvatud). Mängima hakati 30 sekki enne mängu lõppu. Või noh, ärkati siis ...
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustPole veel kaineks saanud või vaatasid mingit muud mängu?
Üldiselt hakkavad vähemalt minu lootused seoses Jürkaga kustuma. Mängijad jooksevad 90 min. väljakul ringi nagu peata kanad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustOk, istume siis maha ja teeme pikema sessiooni. Olen viisakas ja lasen vanematel olijatel alustada.
Pange siis kirja, mis tänases mängus positiivset oli (va võit, see on alati positiivne nähtus)?!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustOk, istume siis maha ja teeme pikema sessiooni. Olen viisakas ja lasen vanematel olijatel alustada.
Pange siis kirja, mis tänases mängus positiivset oli (va võit, see on alati positiivne nähtus)?!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar