Sergi Canos on täna Brentfordi eest Championshipis väga ilusa värava löönud. Minu arusaamise järgi on ta ka hooaja edenedes ennast seal põhimeheks mänginud. Päris huvitav, arvestades, et ta välja laenatud noortest wingeritest (Canos, Ojo, Kent ja Wilson) kõige vähem haibitud on ja kõige kõrgemal tasemel mängib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
[QUOTE=Isand J;1733729]Tahaksin tänada noori foorumisõpru, kes aitasid mul mängu näha - pisut kummaline oli arvutiekraanitaga istuda, kuid veelgi kummastavam, et pilt oli nõnda hea ja selge. Imelisel ajal ikka elame.
Järgmine kord soovitan arvuti telekaga ära ühendada. Tänapäeval peaks see lihtne olema. Ise teen nii ja kui mõned mehed viitsivad inglise või vene keelsete kommentaaridega linke levitada, siis teinekord saab parema elamuse, kui VSB pealt vaadates.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVäidetav/alt meie uus tulevane väravavaht.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGuardian kirjutab, et Jon Flanagan mängib täna noortesatsiga Fleetwoodi vastu. See oleks siis esimest korda pärast 19-kuulist vaheaega. Pöidlad pihku.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Liverpooli legend El Hadji Diouf teab mida räägib
Algselt postitas El Hadji Diouf"Steven Gerrard is a great club player but an egotist as well. He didn’t care about Liverpool winning – all that mattered for him was getting on the scoresheet."
"The person I would least want to spend Christmas with is Jamie Carragher. I hate him. He was the biggest turkey I’ve seen on a pitch. I found him useless."
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustHei, kuna VSB otsustab õhtul kossu näidata, siis Sopcasti linkidega teeme õhtul nii, et kellel on see jagab siia ka !"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas see on vana sõnavõtt, peale Gerrardi raamatu ilmumist? Solvus, et Stevie ta kohta pahasti ütles.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSee vist peaks uus olema kuna eelmises sõnavõtus oli minu arust muu teema - Gerrard is a friggin' racist!Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustHei, kuna VSB otsustab õhtul kossu näidata, siis Sopcasti linkidega teeme õhtul nii, et kellel on see jagab siia ka !
Samuti tasub acestream tõmmata, hea backup kui sopcasti linke pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustKui Liverpool täna võidaks suure skooriga, tõuseks ta lausa neli kohta tabelisIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar