Balotelli oleks vaja laenult tagasi tuua, saaks ründekriisile leevendust. Kusagil juba midagi sellist sosistati.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustBalotelli oleks vaja laenult tagasi tuua, saaks ründekriisile leevendust. Kusagil juba midagi sellist sosistati.
Enne võtaks mingi suvalise akadeemia verinoore sinna ette.
Kommentaar
-
Smithi Moreno asemele vahest proovida ei teeks ehk paha, kasvõi puhkuse pärast Morenole, sest meil on äärekaitsetes valikuvõimalused kergelt öeldes piiratud. Pealegi pole Smith halvem olnud kui Moreno, nii vähe kui nüüd platsile on saanud. Clyne kallal võtmisest ma ikka kuidagi aru ei saa. Meil pole literally mitte kui kedagi sinna asemele panna (kui ei tahaks kedagi positsioonist välja lükata, seda tegi Brennu juba piisavalt) ja isegi kui ta väsima hakkab, on üsna stabiilne.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustBalotelli oleks vaja laenult tagasi tuua, saaks ründekriisile leevendust. Kusagil juba midagi sellist sosistati.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi. Ei. Ei. Ei. Ei.
Kui on veel küsimusi, anna tuld, lähen poole tunni pärast bussi peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustBalotelli oleks vaja laenult tagasi tuua, saaks ründekriisile leevendust. Kusagil juba midagi sellist sosistati.
Isegi kui Jürgen suudaks Balotelliga imet teha ning ta treenima ja/või mängima panna, siis vaevalt leidub satsis mehi, kes temaga samas särgis platsile joosta sooviks. Valus on tegelikult vaadata potentsiaaliga laiskvorste.
Teisalt ühe ründaja taktika pole end õigustanud – kaks meest eesliinile!
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustKas ma olen tõesti ainuke, kellele Can väsinud tundub? Pangu minupoolest kasvõi Lucas - Lallana keskväljale ja lasku mehel natuke keha ja mõistust puhata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustClyne kallal võtmisest ma ikka kuidagi aru ei saa. Meil pole literally mitte kui kedagi sinna asemele panna
Nõus, et Moreno asemel võib Smithi veel proovida. Lallana võiks Firmino asemel startida, aga mind isiklikult häirib tema juures see, kuidas ta kogu oma tehnikaga alati kastist ja väravast hoopis eemale triblab (pange tähele teinekord), mitte lähemale nagu Coutinho nt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustJah ma tean väga hästi seda nutust seisu, et pole kedagi asemele panna, aga see ei tähenda et kriitikat ei võiks teha koondislase suunal.
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustKas ma olen tõesti ainuke, kellele Can väsinud tundub?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMa arvan, et ei maksa põdeda. Täna tuleb performance jälle.
Vigastatute list aina pikeneb. Sakho ka. Viimastest hooaegadest ei mäletagi väga nii hullu perioodi. Hooaja algul mõtlesin, et nahk, kuhu me 4 tipuründajaga lähme. Ja nüüd vaata, et osta jaanuaris veel üks ründaja juurde. Paanikas fännid räägivad juba Balotellist. Kaitses kui juba Kolo laseb ringi, siis see ütle kõik. Äärtel polnud valikut ka hooaja eel juba nagu ka äärekaitses. Mnjaa, kurnatus siin viimastest mängudes on selgelt tunda andud ja pole seda gengenpressenit vms värki olnud.
Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar