Algselt postitas Redman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNo ma ei ütleks, et ta vähem talendikas on kui Sterling näiteks. Paremad otsused tulevad kogemusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas SophokJällegi, tal on ainult 20 aastat vanust...Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustSee Lucas keskkaitses ei too ka head ja jääb veits arusaamatuks. Eriti kui Can on väljakul olemas.
Ibe on aga nii ühekülgne - ainult üks liigutus. ja Firminol jookseb peas ikka 286 - enamati on erroris.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMassiivne, Kolo, massiivne. Legend!
Aga keskkaitsja on vaja osta. Ruttu. Aken on lahti.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustRäägivad, et Ilori kutsutase laenult tagasi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
A rainy cold tuesday night at stokealona sai tehtud trotsides ikka palju paha. Alustame Kolo-Lovren keskkaitses, lõpetame Lucas-Can, nalja nabani. Aga Lucas ja Kolo olid enamus mängu väga korralikud taga ja Allen ka säras.
Nüüd on siis null keskkaitsjaid terved ja üks tipuründaja, eks? Arvestades, mis mängud tulevad, Stok, tood oma pigilinnu juba välja?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustIseasi, kui hea ta on. Villas sai vist ühe korra pingil istuda, oli küll mingi aeg vigane, kuid siiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMis see siis tähendab, et järsku käib mingi korralik click ära ja hakkab tulema nii et mühiseb? Ma võin mingit vähe kergemat mürki võtta, et koondisesse tal asja pole kunagi ja liverpooli karjäär jääb lühikeseks.
See on esimene hooaeg, kus Ibe on saanud põhimeeskonnas regulaarselt mänguaega. Olen kindel, et kui sa võrdled aasta pärast tema statistikat ja mängupilti praeguse hooaja omaga, siis näed kindlat arengut.
Kommentaar
-
Positiivsema poole pealt: meil on kaks tunnustatud kaitsjat, kes on terved. Üks neist on Jon Flanagan, kes mängis täna U21 eest 45 minutit ja teine Jose Enrique, kes mängis seal terve mängu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Sophok Vaata postitustKas sa tõesti arvad, et Sterling pani kaitseid 12/13 hooajal järjepidevalt rebenema ja oli üleüldiselt meeskonna vedur? Teda mängiti, sest tal oli potensiaali nagu Ibe'lgi.
See on esimene hooaeg, kus Ibe on saanud põhimeeskonnas regulaarselt mänguaega. Olen kindel, et kui sa võrdled aasta pärast tema statistikat ja mängupilti praeguse hooaja omaga, siis näed kindlat arengut.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Tänane mäng oli äge, mulle meeldis. Mõlemalt poolelt käis korralik andmine ning võib öelda, et Toure ja Leiva on parim keskkaitsepaar Liverpoolis? , kuidagi väga kindlalt hoidsid, kuigi Stoke ei mänginud oma taset ka välja, aga pole meie asi arutada. Ibe on positiivne nähtus ning Strelingule ta küll millegagi alla ei jää, see oli ikka käsitlematu, kuidas see kutt olukordi raiskas. Nii et selle osaga nõus paraku ei ole. Me võitsime, aga siin on nutt nagu ikka, et mängijad on väga halvad. Kurb.
Eks ole näha, mis Klopp tervete meestega välja nuputab. Julm on see, et mõlemal läks hamstring ning sellega võib üsna pikalt väljas olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar