Trenni ikka tegite enne ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKlopp ütleb, et senise laenupoliitikaga on lõpp. Noored jäävad klubisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustChelsea rahategemisest ei taha üldse õppust võtta?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKolost homme mängijat pole, nii et ükski neljast keskkaitsjast kaasa ei löö. Raske on isegi aimata, millise satsiga Exeteri minnakse.
Coutinho selleks kuuks väljas.
Kommentaar
-
Kaitseliiniks pakutakse ajakirjanduses tänaseks Smith-Enrique-Ilori-Randall. Veel võivad mängida Kent, Ojo, Teixeira, Brannagan, Chirivella ja isegi Sinclair, väravas Bogdan. Loodan siiski, et paar-kolm põhimeest on väljakul, et veidigi kogemust ka oleks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKaitseliiniks pakutakse ajakirjanduses tänaseks Smith-Enrique-Ilori-Randall. Veel võivad mängida Kent, Ojo, Teixeira, Brannagan, Chirivella ja isegi Sinclair, väravas Bogdan.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Jim Beam Vaata postitustLaenu katkestamine on kätte jõudnud Kevin Stewartile, kes mängis 261 minutit laenul olles. Lisaks on Norwich hankinud endale uue paremkaitsja, seetõttu eeldatakse nüüd ka Wisdomi naasmist.
Kommentaar
-
Hea on näha, et Mignol' on lõpuks ranits seljast võetud ja mehele on selgeks tehtud, et ta mängib premmis, mitte ....
Kaks viimast mängu olid tal hoopis teine tera. Kuigi karta on, et tal on siiski minek (mille vastu minul isiklikult pole küll midagi).
Tänase mängu tulemus ehk polegi nii oluline, kui seda on varumeeste* väljakule pääsemine. Ehk leiab Klopp tera.
Mängu näeb siitBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVabandage väga, aga millega ma sellise au olen ära teeninud?
[ATTACH=CONFIG]4541[/ATTACH]Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVabandage väga, aga millega ma sellise au olen ära teeninud?
[ATTACH=CONFIG]4541[/ATTACH]
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar