Või mis see plaan üldse oleks härra visioonis, et nutu ja muud asjad kurgust ära saaks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Minu arust tegime õigesti, et naelasid ei lehvitanud jaanuaris. Mehi on ju tegelt kamaluga ning ründesats ja keskväli on nii üle-mehitatud. Jah, vigastuste laine tõttu pidime pool jaanuari lastega mängima, kuid vigastusi tekib igal pool. Noored on siiski viisakalt hakkama saanud ning vaikselt hakkavad ka vigastatud tagasi tulema. Coutinhot on võimalik uuel nädalal ehk mängimas näha ning Origi, Skrtel, Rossiter ja Studge on tagasi oodatud kahe nädala pärast.
Las Klopp tegeleb hetkel nendega kes meil on ning las suvel paneb ritta ning valib välja kes jääb ja kes ei jää.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sophok Vaata postitustKeda sa oleksid siis tahtnud Liverpooli?
Mina tahan lihtsalt Liverpooli uuesti normaalselt mängimas näha.
Algselt postitas wordprez Vaata postitustVõi mis see plaan üldse oleks härra visioonis, et nutu ja muud asjad kurgust ära saaks?
PS Ei ole vaja härratada, võite vabalt ka sinatada.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMina tahan lihtsalt Liverpooli uuesti normaalselt mängimas näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPäris hull kastist kasti siblimine, Simon päästis teid 0-3st vist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPäris hull kastist kasti siblimine, Simon päästis teid 0-3st vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustinfokillukene: "Liverpool have won just 25 per cent of their games with Lucas in the starting eleven, compared to 71.4 per cent without him. That is a staggering difference. Difference in win rate: -46.4%" telegraph
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks asjalikumaid poolaegu viimasel ajal. Kui nüüd leiaks sellise venna ka, kes teaks kus värav asub... Aga ei maksa liiga palju tahta.
Aga I aint even mad nagu interveebis räägitakse. Lester vääris igatipidi seda võitu ja seda enam et tegelikult kohtunik isegi neid väga ei soosinud. Ranieri & co näitavad et puhta tahtega saab kõigile rikastele tilli näkku tõmmata. Tubli ja pange nii lõpuni!★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustPoolajal lugesin, siis ei tahtnud kribada. Aga võtan ikkagi tagant järele kinni. Ma ei tea kas vaatasime erinevaid mänge, aga mu meelest jäime igas asjas alla - kiiruses, valesöötudes, eksimustes, enamikes kahevõitlustes. Poolajaks olin suht kindel et Lester võidab. Teisest poolajast rääkimata. Raske aru saada, kas noort meeskonda lööb kohkuma tuhhi täis vastane ja fännid või on tõesti enesekindlus nii murumaas. Või vaatame tõele näkku ja paari aastaga on regresseerunud see meeskond ikka no nii kuradi keskpäraseks et pole ikka mõnda aega asja mingitest esinelikutest või isegi kuuikutest rääkida.
Aga I aint even mad nagu interveebis räägitakse. Lester vääris igatipidi seda võitu ja seda enam et tegelikult kohtunik isegi neid väga ei soosinud. Ranieri & co näitavad et puhta tahtega saab kõigile rikastele tilli näkku tõmmata. Tubli ja pange nii lõpuni!FC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar