sorri et ma mängupäeval veel seda teemat edasi jauran, aga mu meelest on asi tähtsam, kui mingi kaks punni v Sunderland nkn läinud hooajal
Kas see pidi mingi uudis olema kellegi jaoks? Kuule loomulikult - ja sellised faktorid just tõmbavadki rikkaid omanikke (loe investoreid) ameerikast ja mujalt ostma niivõrd suure külgetõmbejõuga (loe finantspotensiaaliga) klubisid. Ja ma oleks jumala O.K. kui kohalikud fännid saavad oma tahtmise ja minusuguse "turisti" jaoks on sinna veel raskem saada kui praegu, sest mida mul või miljonitel teistel 'võõrastel' peaks olema selles asjas öelda? Labaseks minnes võib näpuga näidata mulle Kalevi stata suunas ja öelda, et käi seal idaeurooplane. Aga nüüd me läheme äärmusest äärmusesse, sest sa sõnastasid asja täpselt nii, et 'skauserid vs OOT'd' ehk nagu poleks siin muud varianti, kui et hinnad on kõrged ja plats turiste täis või hinnad madalad ja statal-ainult-skauserid. Väga must-valge eks. Kui omanikud oleks vähemgi rahaahned ja valmis panustama pisult korraliku skeemi loomisele, saaksid suurtel statadel ilma mingi jauramiseta olla nii kohalikud, kui väljamaalased, kui ka mujalt linnast britid - see on tehtav ja see oleks hea PR. Igat penni ei pea igalt toolilt otsima, et natuke jälle profitit teenida.
Sa räägid siin tooniga, nagu see oleks kohutavalt tobe kaasa elada sellele mis seal toimub ja ehk paljude jaoks siin on veelgi. Loogiline. Eriti veel - sul pole ju vist lemmikklubi kah, mis on muidugi kommentaatori juures hea
Mu jaoks oli alati üks suurimaid tõmbajaid Liverpooli juures suur ühtekuuluvustunne, selline 'ühe pere' või 'gängi' mentaliteet. Selle pärast on mul siiralt kahju näha, kuidas kohalik fännibaas, mis oli aastaid tagasi ehk üks kirglikumaid mida kuskilt leida võib (ja mis seeläbi ka aitas lugematul määral meeskonda võitudeni), võõrandatakse nende oma Mekast puht kapitalistliku masina tõttu. Jalgpall ja kogu sellega kaasas käiv 'päön' on üks naturaalsemalt sotsialistlikemaid tegevusi mis ühendab inimesi ja mu meelest ei peaks ka sellist ise kasvanud võlu suretama vaid raha pärast. Asi läheb nüüd juba liialt filosoofiliseks, võime kunagi õlle taga edasi laliseda. Ja muide, kui piletid lähevad kallimaks läheb turisti pilet ka kallimaks
Ja kasutaja Redman on täpselt selline fänn, keda sa kirjeldasid seal lõpus, kelle arust ehk ongi parem, kui saab rohkem inimestelt nutsu nussida, et siis mõni vingem pallur tuua. Õnneks nii küüniline lähenemine veel ainuõige pole ja walkout on tänaseks veelgi enam kära tekitanud:
Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Mu jaoks oli alati üks suurimaid tõmbajaid Liverpooli juures suur ühtekuuluvustunne, selline 'ühe pere' või 'gängi' mentaliteet. Selle pärast on mul siiralt kahju näha, kuidas kohalik fännibaas, mis oli aastaid tagasi ehk üks kirglikumaid mida kuskilt leida võib (ja mis seeläbi ka aitas lugematul määral meeskonda võitudeni), võõrandatakse nende oma Mekast puht kapitalistliku masina tõttu. Jalgpall ja kogu sellega kaasas käiv 'päön' on üks naturaalsemalt sotsialistlikemaid tegevusi mis ühendab inimesi ja mu meelest ei peaks ka sellist ise kasvanud võlu suretama vaid raha pärast. Asi läheb nüüd juba liialt filosoofiliseks, võime kunagi õlle taga edasi laliseda. Ja muide, kui piletid lähevad kallimaks läheb turisti pilet ka kallimaks
Ja kasutaja Redman on täpselt selline fänn, keda sa kirjeldasid seal lõpus, kelle arust ehk ongi parem, kui saab rohkem inimestelt nutsu nussida, et siis mõni vingem pallur tuua. Õnneks nii küüniline lähenemine veel ainuõige pole ja walkout on tänaseks veelgi enam kära tekitanud:
Kommentaar