Siukest mängu on paras lastele näidata unejutu rääkimise asemel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustuuu. Kus kõik analüüsid on? Endal jäi nägemata, kuid flashscorest vaadates tundus täitsa norm asi. Või ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustuuu. Kus kõik analüüsid on? Endal jäi nägemata, kuid flashscorest vaadates tundus täitsa norm asi. Või ei?
Kommentaar
-
Nüüd veits jama, et peab hakkama kordusmängu ja karikafinaali vahel prioritiseerima★★★★★★
Kommentaar
-
Polnud liha ega kala. Korralikult organiseeritud kaitsemängu vastu meil väga rohtu pole - ei maksa hinnata meeskonda Villa-suguste matšide põhjal. Sturril polnud ka kaugeltki parim päev. Aga 0:0 võõrsil on euroklassika, siit annab edasi minna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ei midagi erilist, lihtsalt nö jutu jätkuks - The 21 players who could leave Liverpool this summer
Kurb aga tõsi.
Klopp.jpgLisatud failidBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Black Jacki hulgas on vaid Skrtel, kelle minek oleks küsitav. Ülejäänud on pigem ballast. Okei, nende hulgas on nägusid-tegusid, mida tahaks veel näha, kuid no drama mama.
Muidu oli mängupilt tähtis, kuid nüüd numbrid?
Eks mõistagi ole mõlemad tähtsad ja kõige tähtsam on kivipalluritele selgeks teha, et me oleme surelikud, kes tunnevad rügamisest rõõmu. Ja seda nüüd hooajaga, veel vähem pooliku hooajaga, juba korda ei saada.
Ma arvan, et tänasel päeval on meil lihtsalt puudu autoriteedist väljakul. Kas meie ridades on mõni lootustandev vennikene olemas? Ma pole kindel. Tundub, et enamus on erineva spetsiifikaga sõdurid ja kõik. Kas sellise venna ja veel saaks lihtsalt ja labaselt osta? Võimalik, kuid raske (erinevatel põhjustel).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas meie ridades on mõni lootustandev vennikene olemas?
Kommentaar
-
Hea märkus. Samas peaks ta kolima äärelt keskele ja enda raske vigastuse ajalukku kirjutama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sophok Vaata postitustKes on Joe Gomez?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNooruke inglane, kes toodi suvel ja hooaja alguses oli sunnitud vasak kaitses rabama ja oli täiesti korralik ja lubav - kuni sai vigastada.
Kommentaar
-
Ei midagi erilist, lihtsalt nö jutu jätkuks - The 21 players who could leave Liverpool this summer
Kurb aga tõsi.
Kahju ,et Hendersoni,Lovreni seal nimekirjas pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustEi midagi erilist, lihtsalt nö jutu jätkuks - The 21 players who could leave Liverpool this summer
Kurb aga tõsi.
Klopp on juba öelnud, et ei plaani suurpuhastust. Suvel on prioriteet ilmselt ääremängija või kaks, aga selliste leidmise osas on paraku 'poolil pikk ebaõnnestumiste traditsioon.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar