Tuli võit ära ning eks homme paistab, kes vastu tuleb. Mäng ise oli täpselt selline nagu arvata oli, mehed justkui olid mõtetega pühapäevas juba. Võimalusi oli palju, kuid realiseerimine pole terve hooaeg tasemel olnud, Sturr vormi saab, küll hakkab tulema ka. Siinkohal saadaks tervitused Petersoole, nii halba kommentaari pole 10 aastat kuulanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Väga meielik mäng. Teinekord veedeti lausa mõnusasti aega vastase trahvikastis, aga otsustav lüke jääb alati tegemata. Ilma selle pendlata oleksime 120 minutit tulutult jahunud. Aga jah, peamine on mütsis olla.
Wembley'l on ruumi rohkem ja vastane ei istu niimoodi kaitses nagu Augsburg, aga meie lõpetamise juures on see nõrk lohutus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustSiinkohal saadaks tervitused Petersoole, nii halba kommentaari pole 10 aastat kuulanud.
Mulle meeldib mõelda, et olen optimistlik kõige suhtes, mis on seotud jalgpalliga, aga ma ausalt arvan, et suudaksin teha paremini.
Kommentaar
-
Loos homme kell 14 meie aeg. Võimalikud vastased:
Belgium Anderlecht
Czech Republic Sparta Prague
England Manchester United
England Tottenham Hotspur
Germany Bayer Leverkusen
Germany Borussia Dortmund
Italy Lazio
Portugal Braga
Spain Athletic Bilbao
Spain Sevilla
Spain Valencia
Spain Villarreal
Switzerland Basel
Turkey Fenerbahçe
Ukraine Shakhtar Donetsk
Kommentaar
-
Mängu täitsa oli, aga i-dele jäid täpid peale panemata ees, mis muidugi ei ole mingi ebatavaline case meie puhul sel hooajal. Anyway väga ei nuriseks kõike arvestades. Pennu saime küll vedamisega, olgem ausad, aga Milneri sooritus oli väga kliiniliselt täpne, et väravavaht selleni ei jõudnud - ilus. Klavan oli ka tubli, tegi küll ühe väga riskantse tagasisöödu, aga õnneks vv päästis.
Sturr oli äärmiselt pettunud näoga, kui välja vahetati, küllap pigem seepärast et ei skoorinud, mitte niiväga seepärast et kauem ei lastud mängida. Countinho peksmist oli ränk vaadata, aga loodetavasti jäi mees ühte tükki ja Man City tagaliinides kavatseb palju mayhem'i korraldada.
Järgmised vastased - no midagi lihtsalt seal ei paista üheski nimes, aga põnev/paras turniir meiejaoks - jõuetekohane ja samas raske.
Kommentaar
-
Korra olen seda juba küsinud, aga kas Jürgenile on plaanis ka mõni päris ründaja kunagi tuua?
Talvel sellega ei tegeletud, kas suvel võetakse ette?FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar