Oh jah... ManU it is.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOh jah... ManU it is.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis sa ohkad, väga palju raskemaid oli kathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
aga muidu oleks ka lootnud mingit kontinentaalset trippi, vähemalt siin varasemas play-offis. Mis vahet sel on kas peab reisima või mitte, selleks ajaks on meil ainult liiga peale € järgi ja seal väga muud pole teha, kui 10 koha kindlustamine. Tore oleks noore võistkonnaga veits eksploorida ja ikka euroopas mängida, mitte naabritega. Eriti veel nii pahade naabritega.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustKorra olen seda juba küsinud, aga kas Jürgenile on plaanis ka mõni päris ründaja kunagi tuua?
Talvel sellega ei tegeletud, kas suvel võetakse ette?
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustEuroopa Liigas tulevad nüüd õnneks kaks kergemat mängu, hea põhimeestele puhkust anda ning Premieris korralikku lõpuspurti alustada.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustKorra olen seda juba küsinud, aga kas Jürgenile on plaanis ka mõni päris ründaja kunagi tuua?
Talvel sellega ei tegeletud, kas suvel võetakse ette?
Ennen vigastust ta juba näitas, et lööb nii nagu taha. Võimed on olemas. Ja nüüd hakkab tasapisis taas jalgu alla saama - loeb mängu, võidab peapalle, tehniline, kiire, jõuline. Ning tundub, et tahet jagub...see vast kõige tähtsam element.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustBenteke ühineb Balotelliga väljamaa reisudele, sest osta keegi nii ülehinnatud kinnisvara ei taha
Aston villa esimene aasta ilma Benteketa ja vaatame kus nad tabelis on.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar