Tuli tähistama
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustmis tasemel siis teie unistus elab? top5? top4? top3?
Kommentaar
-
City oli kaunis hambutu. Meie panime rohkem tahte pealt ja nemad oskuste pealt. Taolist kõrget meeleolu, tahet on vaja regulaarselt, sest siis kohanevad ka oskused.
Kuidas muidu Lovren mängis?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuidas muidu Lovren mängis?
Üks Flanno viimase puute vaheltlõige oli eriti täiuslik. Eelistaksin lähiajal Morenole iga kell.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJa veel: Adam Lallana, sa kaunis jumalus, kus oled terve hooaja luuranud?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustArvestades, et vastase rünnak sisuliselt nulliti, mängis ka kaitseliin väga hästi.
Üks Flanno viimase puute vaheltlõige oli eriti täiuslik. Eelistaksin lähiajal Morenole iga kell.
Muidu aga kindel kaitses ja efektiivne rünnakul.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
City mängis pohmelliga väljakul, seega seda suureskoorilist võitu mina kuidagi üle ei tähtsustaks. Vaadake kui ebareaalselt vabalt lasti meil ees tegutseda, eelmises mängus nii ei olnud. On jah, meeldiv 8 väravat City võrku taguda hooaja jooksul, aga siiski magusam oleks olnud trofee neilt ära võtta...jääb mõneks ajaks ikkagi kripeldama.
A no mis siin ikka enam, vaatab palju üles ronida annab, iseenesest Aprilli ja Mai kuu fixture list pole nii crazy, aga käesolevasse mahub veel palju väsitavat. Mängijatel on igatahes lihtne - kui enam millegi muu nimel täie rauaga võidelda ei ole, siis selle nimel kindlasti, kes suvel alles jääb ja kes mitte.
Kommentaar
-
Mõnikord on hea lugeda selliseid mis neist on saanud asju. 2009 Youth Cupi finaalis mänginud poisid peaksid praeguseks olema oma karjääri tipus, parimas vanuses. Aga staare neist teps pole saand: suur osa mängib kusagil Evo-Stik Premieri tasemel või kusagil Austraalias või Walesis. 'pooli hingekirjas on veel Andre Wisdom, aga mitte kaua.
Ei ole akadeemiale just suurem asi reklaam see nimekiri.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar