Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKüsimus on selles, kas kusagil sooviti Liverpooli võitu? Sest sellest tundus postitajal suht pohh olema, keskenduti ikka teisele osapoolele s*ta keeramisele.
What he said.
Kommentaar
-
Kurat, kuidas esimesel poolajal Loris tassis kõik 3 ära, saanuks ilusti peo juba siis ära rikkuda, aga teisel läks selgelt esimeses pooles intsiatiiv neile ja mingit meelakkumist polnud. Päris füüsiline mäng ikkagi.
Coutinho oli täna heas arhitektuuriülesannetes, aga Studge on kahvatu kuidagi, sellist vajalikku särtsakust jääb ikkagi puudu ja üks ideaalne chance, SAS aegadel oleks mees kinnisilmi ka selle ära löönud.
Kaitse polnudki täna päris pudru, aga mõned tõsted tõmbasid meie liinid küll logisema - hing jäi kinni.
Kokkuvõttes - meil on vähem nutta selle viigi pärast, kui vastastel täna, aga see ülespoole ronimine on ikka vaevaline, vaatamata, et mängu(pilti) justkui on, aga mitte alati 90 minutit ja sellest see tulemuse vahe tuleb pahatihti.
Eriksen'i vaatan ma juba mitut hooaega kadeda pilguga, krt kuluks ära meilegi selline härra keskväljale.
Kommentaar
-
Ma vaatasin teisel poolajal umbes 20 min seda mängu, selle põhjal kuidagi imelik, et Spurs rohkem kui ühte lüüa ei suutnud. Pooli kaitsjad liinihoidmisest suurt ei pidanud, oleks siis, et üks kaitsja läks liinist välja aga mitmel korral seisid kõik kaitsjad eri kohtades ja siis Sonile ja Kane'le anti kaitseliini taha. Aga noh, ma tervet mängu ei näinud, võib-olla mingi episoodiline värk ainult.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustMa vaatasin teisel poolajal umbes 20 min seda mängu, selle põhjal kuidagi imelik, et Spurs rohkem kui ühte lüüa ei suutnud. Pooli kaitsjad liinihoidmisest suurt ei pidanud, oleks siis, et üks kaitsja läks liinist välja aga mitmel korral seisid kõik kaitsjad eri kohtades ja siis Sonile ja Kane'le anti kaitseliini taha. Aga noh, ma tervet mängu ei näinud, võib-olla mingi episoodiline värk ainult.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Liigahooaeg sisuliselt läbi, aga täna tuleb ennast veel mobiliseerida. Liiga palju meie kaitsevõime(tuse) juures loota ei julge: täna oleks klassikalist nullnulli tarvis, aga vaevalt küll. Ilus oleks vähemalt võõrsil värav lüüa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Täna siis saab atmosfääri, enamgi kui sümboolne kohtumine, loodetavasti tuleb tore sündmus.
Kui juba 'kopide' piltide panemiseks läks, võime ka eelmise euro liiga kohtimise vastaste armsa ürituse panna:
Et siis Firmino olla ka kaasa sõitnud, kuigi suht katki veel. Ja kohtunik peaks olema too sama, kes esimese manuga Anfieldil vilistas, ehk trigger-happy kaardi loopija.
Siia ka Kloppi järeltulijast tükk, mis BvB teemasse sai pandud:
★★★★★★
Kommentaar
-
Selle striimi kaudu on juba praegu võimalik piiluda, mis staadionil toimub: http://mediazon.org/flash_5.phpsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustLooodame et on täna see monster Sakho ,mitte see ebalev.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar