Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Pean tõdema, et minu hooaja eelsed kahtlused Milneri osas ei osutunud tõeks. Pean vabandama. Milner ja Clyne olid kahtlemata 2 kõige stabiilsemat mängumeest sellel hooajal. Can arenes edasi ja temast võib midagi vahvat sirguda. Coutinho on väga hea suurtes mängudes. Tavaliste crystalwesbromthonite vastu rapitakse liiga tihti ära. Firmino tõmmas ennast ka korralikult käima alles siis kui Klopp saabus. Nii, et las olla pealegi Coutinho. 2 mängu jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJurgen Klopp reveals that striker Danny Ings could make his Liverpool return on Sunday. The striker has not played under the German after suffering a serious knee injury in training.
The manager also confirmed that another striker, Divock Origi, and midfielder Jordan Henderson "are pretty close" to returning.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTundub, et Rossiter on klubist lahkumas ning minemas Glasgow Rangersisse. Poisil saab leping suvel läbi, kuid seda ei pikendata. Kahju, mulle ta meeldib, tundus väga lootustandev. Vähemalt nende mängude põhjal, mida näha sai.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Kommentaar
-
Klopp set to rest Liverpool's Europa League final XI against West Brom
Aksepteeritav, noori ongi täna põnevam vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustehk linn, kust west brom pärit, no mida tähenärimistarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustEi suuda leida korralikku striimi,on kellegil äkki?
Algselt postitas vincent Vaata postitustMisasja. West Bromwich on eraldi linn, mitte Birminghami osa.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar