Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokLiverpool will face their former star striker Luis Suarez and his Barcelona teammates in the International Champions Cup .at Wembley on 6 August.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMis kuradi Lapskiiper. saksa liiga üks parimaid väravavahte. Tõsiselt hea ost. Saate lõpuks deebiilist belglase pingile saata, kus tema koht
Marc-André ter Stegenit ei pidanud keegi lapseks ja usun, et need kaks hakkavad veel koondise pärast tulevikus madistama.
Kommentaar
-
Varsti vaikus läbi.
The Reds will face Tranmere on July 8, Fleetwood on July 13, Wigan on July 17 and Huddersfield - managed by Klopp's close friend David Wagner - on July 20 before heading out to California where they will play Chelsea and AC Milan.
The Reds' pre-season preparations conclude against Barcelona at Wembley on August 6.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKeegi korraliku hooaja kokkuvõtet ei olegi teinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKeegi korraliku hooaja kokkuvõtet ei olegi teinud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma olen juba varem üsna lühidalt peamise ära öelnud. Hooaeg polnud tervikuna midagi kiiduväärset, aga kaks karikafinaali jäävad siiski meelde: see pole kaugeltki igapäevane.
Muudatused on juba alanud ja põhimõtteliselt igati õigest kohast. Karius on loodetavasti haipi väärt (sorry selle lapsvahi pärast, lihtsalt väravavaht pole nagu päris kuni 30. eluaasta ei lähene), Matip tuleb ehk otse algkoosseisu ja vasakkaitja otsingud ka täies hoos. Lucase ja Alleni lahkumisega oleksin päri, aga ainult siis kui keskväljale õnnestuks hankida üks tõeline kogenud härg. Selline mees, keda Stõuki tuuled ei kõiguta. Ründes teeb Benteke ilmselt ruumi, aga tõeline väravahunt leida tundub ebatõenäoline.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar