Algselt postitas ElNino9
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustGomez mängib keskel siiski
Enne vigastust oli kindel vasakkaitsja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOn ta seal üldse mänginud või?
Enne vigastust oli kindel vasakkaitsja.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust4. juuli on koitnud, vasakkaitsjat endiselt pole.
Hea uudis on see, et kogu kaitseliin va Clyne on Melwoodis pre-seasonil osalemas. Tänasest peaks olema 3 treeningut päevas, et loodetavasti hakkab midagi külge.
Kommentaar
-
Big Ben`i eest uus pakkumine ja ilmselt on teel Londonisse Ka Guardian kirjutab sama.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustKurat, midagi on tõesti juhtunud järsku. Watford lükkab ka mingeid 30-milliseid pakkumisi tagasi. Benteke eest peaks ju 25 silmad kinni vastu võtma, ei?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
No kas lõpuks hakkavad vajalikud mehed ka "kohale jõudma".
Dortmund's Subotic in talks over move; Blaszczykowski linked with Liverpool
Ibe eest pakutakse 15 milli, mis on ju väga viis pakkumine.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Subotic oleks küll arusaamatu lüke. Praegu seal mehi piisavalt ju. Ibe võiks maha müüa küll. Kui veel mõni aeg tagasi arvasin, et temast tuleb midagi head, siis seni olen küll pettunud. Ojo on ka peale tulemas, kes tundub juba praegu parem olemaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKas noorte meeste coaching pole meil mitte mudahunnik kui üks noor teise järel läbi kukub? Miks peaks Ojol paremini minema.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKas noorte meeste coaching pole meil mitte mudahunnik kui üks noor teise järel läbi kukub? Miks peaks Ojol paremini minema.
Algselt postitas Redman Vaata postitust
Siuke väike kahtlus on, et klubi vist ikkagist on vaikselt müügis. Kloppil koos optsiooniga 3 aastat lepingut järel, et otsene vajadus lepingut pikendada puudub, aga et noh, top manager aastateks olemas tõstab väärtust juba ise.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustIbe võiks maha müüa küll.
Ojo on ikka pika puuga etem sell.
Suht kindel diil juba - Fenerbahce have confirmed they are in talks to sign Martin Skrtel after he was released by Liverpool.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar