Kahtlemata ei saa kõik mängija meelt mööda olla. Samas ainuüksi selle teadmisega pole palju peale hakata. Ilkuda võiks, kuid seda ei taha ka koguaeg teha. Seega, Saver, mis on sinu eduka võistkonna kontseptsioon?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kommentaar
-
Milleks?
Seda peab teadma treener, minul pole sellest suurt halligi.
Aga kindlasti mitte Benteke, Balo, Moreno, Allen, ....
Keegi noor mängija on väidetavalt meie poole teel.
Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Tänu sinule ei saa tiimi kokku. Kas aitas?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKuigi ma alguses ütlesin, et ei osale sel aastal üldse, siis nüüd olen juba kahevahel. Aidake mul otsustada!
Ma tahaks ka minna, kuid ei oska kindlalt lubada. Iga aasta plaanin tulla, kuid plaaniks see ka jäänud. Tartust saab muidu zelee ja wordpreziga või seal juba kohad täis?
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
Ma oleks käsi. See aasta sobib see kuupäev kui valatult.
On üldse Liverpool varem on tiimi välja pannud?Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Väga hea! Kui Stok ja mjaasa tuleksid, saaks juba võistkonna välja panna.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
Kui Dortmund oma võistkonda kokku ei saa, siis saaks ehk petteri ka kampa.
Kuida tarry-ga sellel aastal lood? Tulemas?
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??sigpicKommentaar
-
Ei. Aga eks aastad on kiirust veelgi alla tõmmanud. Ei jõua enam isegi õigel hetkel vastasel särgist haarata. Kahju mingis mõttes Martinist, aga vist oli aeg minna. Kurb aeg, palju lahkujaid ja ilmselt tuleb neid juulis-augustis veelgi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Tundub et sats on olemas. Siht on top4 nagu ikka.Väga hea! Kui Stok ja mjaasa tuleksid, saaks juba võistkonna välja panna.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
7.LFC Jürks
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??FC FloraKommentaar
-
Sorry,et nii hilja teatan,aga no puhkuse alguses on väga palju muud huvitavat teha,kui siin kolada,aga ma oleks ka käpp taaskord! :PVäga hea! Kui Stok ja mjaasa tuleksid, saaks juba võistkonna välja panna.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar