Kahtlemata ei saa kõik mängija meelt mööda olla. Samas ainuüksi selle teadmisega pole palju peale hakata. Ilkuda võiks, kuid seda ei taha ka koguaeg teha. Seega, Saver, mis on sinu eduka võistkonna kontseptsioon?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo tema koos Balotelliga moodustab järgmisel hooajal ründeduo Pooli jaoks.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustIlkuda võiks, ...
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSeega, Saver, mis on sinu eduka võistkonna kontseptsioon?
Aga kindlasti mitte Benteke, Balo, Moreno, Allen, ....
Keegi noor mängija on väidetavalt meie poole teel.
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKuigi ma alguses ütlesin, et ei osale sel aastal üldse, siis nüüd olen juba kahevahel. Aidake mul otsustada!
Ma tahaks ka minna, kuid ei oska kindlalt lubada. Iga aasta plaanin tulla, kuid plaaniks see ka jäänud. Tartust saab muidu zelee ja wordpreziga või seal juba kohad täis?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMartin, sheeri nüüd seda kompromiteerivat materjaili, mis sind 8 aastat klubis hoidis.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustWtf??? Ega ta alati sitt pole olnud juCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTänu sinule ei saa tiimi kokku. Kas aitas?
Ma tahaks ka minna, kuid ei oska kindlalt lubada. Iga aasta plaanin tulla, kuid plaaniks see ka jäänud. Tartust saab muidu zelee ja wordpreziga või seal juba kohad täis?
On üldse Liverpool varem on tiimi välja pannud?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMa oleks käsi. See aasta sobib see kuupäev kui valatult.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
Kui Dortmund oma võistkonda kokku ei saa, siis saaks ehk petteri ka kampa.
Kuida tarry-ga sellel aastal lood? Tulemas?
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMõni hooaeg tagasi valiti ta 'pooli parimaks. Kas tõesti oli sitt siis?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVäga hea! Kui Stok ja mjaasa tuleksid, saaks juba võistkonna välja panna.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
7.LFC Jürks
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVäga hea! Kui Stok ja mjaasa tuleksid, saaks juba võistkonna välja panna.
Siis oleks tiimis:
1. K Punkt
2. fcfloraforever
3. $$$
4. Stok
5. EgoTrip
6. mjaasa
Mõni varasemalt turniiril mitteosalenud foorumiliige võiks veel tulla... Saver, mcnamara, Redman, Kenny´s Heroes, keegi teine??
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar