Algselt postitas Mask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJa ole pigem uhke, et Liverpool ja Klopp pole selle arulageda kulutamisega kaasa läinud, mida väga paljud PL-i klubid hetkel teevad. Targelt tegutsedes ja ostes annab ka väga korraliku ja konkurentsivõimelise meeskknna üles ehitada. Liverpoolil ju pole ka hetkel CL-i pakkuda, mis tähendab, et tipp-tipp meeste ostmiseks tuleks ilmselt ikkagi räigelt üle maksta (palk+üleminekusumma) nagu ühed teised seda hetkel teevad, kes uuel hooajal samuti CL-is ei palli.
PL-is on ilmselgelt ringlemas väga palju raha praegusel hetkel, mis tähendab, et isegi Watfordi ja Burnley jaoks 20 miljonit pole enam mingi näitaja.
Jalgpalli raha inflatsioon on teinud lihtsalt oma töö - näiteks Downing kes maksis aastal 2010? Liverpooli jaoks 20 miljonit oleks praeguses rahas maksnud kuskil 40 miljonit.
Isegi Arsenal on kulutama hakkanud
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustjep, näha et need Suareze ja Sterlingu rahad olid kõik hästi investeeritud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LFC-Jürks Vaata postitustPole kunagi soovinud arulagedat kulutamist. Aga näiteks Kante eest maksaks küll 30-40 miljonit. Sanchezi eest oleks ka maksnud 40-50 miljont või mis see summa oli see aeg. See pole arulage kulutamine minu arvates.
PL-is on ilmselgelt ringlemas väga palju raha praegusel hetkel, mis tähendab, et isegi Watfordi ja Burnley jaoks 20 miljonit pole enam mingi näitaja.
Jalgpalli raha inflatsioon on teinud lihtsalt oma töö - näiteks Downing kes maksis aastal 2010? Liverpooli jaoks 20 miljonit oleks praeguses rahas maksnud kuskil 40 miljonit.
Isegi Arsenal on kulutama hakkanud
Kommentaar
-
Algselt postitas check Vaata postitustLoe korra veel - Liverpool ja Klopp pole arulageda kulutusega kaasa läinud. Ehk siis eelmistest suvedest, kui Rodgers pukis oli, pole tänases kontekstis enam mõtet rääkida. Minu jaoks on sümpaatne see, et Kloppil tundub tõepoolest olevat tugev sõnaõigus üleminekute osas. Rodgers poleks never Klavani poole vaadanud, vaid oleks pigem Swanseast mingi 20 milkuga näiteks Williamsi toonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustKas Mane eest miski 35 milkut või palju ta oligi pole arulage kulutamine?
Ja need downingud, carrollid, hendersonid jms olid tolle aja kohta ikka väga arulagedad.
120 miljonit Pogba eest on arulage.
Nõus sellega, et Downing ja seltskond oli tol ajal ülekeskmise suur
Kommentaar
-
Algselt postitas LFC-Jürks Vaata postitustPraeguse turu seisuga ei ole 35 miljonit Mane eest palju.
Pmts 2a tagasi maksid Diego Costa ja Alexis sama palju.
Ja Pogba on jah so-so. Mane'ga võrdlust ei kannata skilli poolest, aga seal on juba ka teema, et top-top mängija meelitamine koduklubist ja Reali suguse klubi üle trumpamine jms. Kui see muidugi sellise summa eest tehakse ka. Aga ega Bale ja Ronaldo ja Messi ja Neymar oleks praegu 120-stki kallimad kõik
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEi ole. Kui see Mourinho-Jumal-Pogba kamp peaks Premmi võitma ja edu jätkub ka järgnevatel aastatel, siis on see investeering tulevikku. Arulage on järjest osta suhteliselt kõrge hinnaga keskpäraseid tolguseid, et finišeerida väljaspool top4, nagu igal aastal. See 120m toodab end nii kiiresti tagasi, et ei saa arugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustKuidas? Miks? Ma tean, et hinnad on üle mõistuse kõrged, aga tema eest see küll end ära ei õigusta minu arust. Muidugi võrreldes Ibe diiliga vb küll, aga see veel jaburam.
Pmts 2a tagasi maksid Diego Costa ja Alexis sama palju.
Kommentaar
-
Ei no eks ma saan aru, et need hinnad inglise klubide jaoks on üldiselt seal kandis, aga mu point oli pigem see, et Mané ise pole päris seda väärt. Oleks siis vähemalt inglanegi. Välismaalt oleks kindlasti parema hinnaga samaväärse mängija saanud. Isegi Miki maksis vist mingi 26 miljoni kanti?
Aga twitteris ringles fakt, et ainult Matip tegi rohkem blokke eelmisel hooajal Bundesligas kui Klavan
edit:
Btw, tänased uudised räägivad Manu tõsisest lähenemisest Pogbale ja hetkel alates 86 miljonilisest summast.
Kommentaar
-
Davai, kui asi ametlik, siis Eesti kaubandusvõrk palun sebige Klavani särgid siia ka müüki.
Kõik natuke alahindavad Klavanit. Vend ikka väga raudse tervisega ja olnud Bundesligas siiski juba teatud nimi. Klopp kindlasti teab, mida teeb ja usun, et tema all saab Klavan kindlasti sammu edasi teha.
Kurat, kõva värk!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar