No teema kvaliteeti on Klavani üleminek juba tõstnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustEi no eks ma saan aru, et need hinnad inglise klubide jaoks on üldiselt seal kandis, aga mu point oli pigem see, et Mané ise pole päris seda väärt. Oleks siis vähemalt inglanegi. Välismaalt oleks kindlasti parema hinnaga samaväärse mängija saanud. Isegi Miki maksis vist mingi 26 miljoni kanti?
edit:
Btw, tänased uudised räägivad Manu tõsisest lähenemisest Pogbale ja hetkel alates 86 miljonilisest summast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustGuardianis kirjutati 30 miljonist £-st, mis on mängija kohta, kel oli lepingut vaid aasta järel, ikkagi minu arvates pisut palju. Mane puhul, tal oli kaks head ja stabiilset hooaega Sotoni eest all (10+ väravat mõlemal hooajal äärekaitsja kohta on hea näitaja) tuttavas liigas. Üpris noor ka veel. Eks 34 miljonit £ pisut krõbe ole... aga Batshuayi näiteks liikus "välismaalt" krõbedama summa eest Chelseasse. Nii et usu mind, teised teavad ka, et inglastel pappi on.
Kommentaar
-
Algselt postitas LFC-Jürks Vaata postitustMinu teada on Mane ikka üsna ründav mängija, kui mitte juba tänapäeval ründaja, loogikaga winger=ründaja
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustarstlikus.
Lihtsalt niisama tähenärimise korras mainituna
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkurat, kas pole siis viisakamat pastakat anda?!
muidu ilus. saaks õige särgi ka veel selga.
tubli igatahes
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar