Algselt postitas Saver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustRodgers?
Õnneks jääb Sakho pomm* (vist) tulemata. Eks me kunagi ehk saa teada, mis täpsemalt siis juhtus. Vähemalt hetkel on mees trennis.
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Tuletaks paar lihtsat asja meelde:
1. Endast n.ö nõrgemate vastu on vaja võtta kõik saadaval olevad punktid. Ning nagu te siin oskuslikult välja tõite, siis taoliste keskmike vastu Walesi Xavi sobiks väga hästi.
2. Meeskonna keskmine tase peab olema võimalikult kõrge - 15 minuti staarid võidavad mõne üksiku mängu.
Ma pigem kaldun arvama, et Alleni füüsis vedas teda alt ja sellepärast ei saanud Klopp regulaarset mänguaega lubada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa pigem kaldun arvama, et Alleni füüsis vedas teda alt ja sellepärast ei saanud Klopp regulaarset mänguaega lubada.
CONFIRMED: Brad Smith joins Bournemouth in £6 million dealBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa pigem kaldun arvama, et Alleni füüsis vedas teda alt ja sellepärast ei saanud Klopp regulaarset mänguaega lubada.
Allen ise tahab ilmselt rohkem mänguaega saada. 'pool talle seda ei saa pakkuda. Loogiline, et müüakse maha. Lepingust viimane aasta käimas.
Ja kui kellelgi uni varakult ära läheb siis mäng algab homme hommikul kell 6:00.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkust soccernet 0635 võtab?http://www.livefootballol.me/streaming/international-champions-cup/28-07-2015-chelsea-liverpool.htmlliveaugoal provide live football streaming, fixtures and highlights, liveaugoal give you the best way watching live football for free.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkust soccernet 0635 võtab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVat ei mäleta enam, aga minu arust tuli see haip hiljem juba.
Õnneks jääb Sakho pomm* (vist) tulemata. Eks me kunagi ehk saa teada, mis täpsemalt siis juhtus. Vähemalt hetkel on mees trennis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustSärginumber 26?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar