Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas kucker Vaata postitustEi tee siia enam ruumorimehi
Üritan faktide kohapealt anda endast parima, loen enne mitmest erinevast allikast kui kirjutan. Pole varem niiviisi kirjatükke teinud, kuna polnud kedagi, siis pakkusin ennast.
Nii et veel kord vabandust ja ei postita siia...
Kommentaar
-
Seda on Matip vist öelnud (kusagilt meenub), et isegi, kui ta koondisega liitub, siis jooksev AFCON jääb vahele - pole ta aidanud satsil sinna jõuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustLiverpool: Karius; Clyne, Matip, Lovren, Milner; Henderson, Lallana, Wijnaldum; Mane, Firmino, Origi
Substitutes: Mignolet, Klavan, Lucas, Moreno, Alexander-Arnold, Ejaria, Woodburn
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust#freeklavan anyone? Kuna mul poolist nagu rohkem ükskõiksus, siis tahaks Klavanit rohkem väljakul näha. Ükskõiksus kusIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEi näe küll, et ta Matipist või Lovrenist parem oleks. Ega ka vasakkaitse Milnerist. Küll ta manku vastu finaalis saab mängidaFC Flora
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar