Sturr paistab trenni vihtuvat, ootaks temalt lähiajal suuremat panust. Aga Coutinho puhul jah pigem vihjati, et teda peab ootama - võib-olla veel mõnda aega. Matip vist ka Stõugi vastu ei mängi, nii et küllap Ragnar jätkab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Manchester United, City, Arsenal, Liverpool and Chelsea manager wages revealed
1. Luis Enrique Barcelona £1.3m
2. Pep Guardiola Manchester City £1.25m
3. Jose Mourinho Manchester United £1.15m
4. Carlo Ancelotti Bayern Munich £851k
5. Arsene Wenger Arsenal £700k
6. Diego Simeone Atletico Madrid £655k
7. Jurgen Klopp Liverpool £590k
8. Antonio Conte Chelsea £545k
9. Zinedine Zidane Real Madrid £382k
10. Unai Emery PSG £357k
11. Massimo Allegri Juventus £353k
12. Thomas Tuchel Borussia Dortmund £289k
Väidetavalt Lucas Leiva läheb jaanuaris makaronide juurde. Firmino aga taob rusikatega vastu rindu ja tõotab Liverpoolile igavest truudust.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Keegi on vähe napsuga liiale läinud, sest need palgad on pigem kuu, mitte aasta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustrandom bullshitCorner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustLahedad numbrid mees. Ja kuhu täpsemalt siis Lucas läheb see talv kui küsida tohib?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustLahedad numbrid mees.
Algselt postitas Redman Vaata postitustJa kuhu täpsemalt siis Lucas /väidetavalt/ läheb see talv kui küsida tohib?
A noh, mõnusad närilised olete, isegi jõulude ajal ei saa hambaid suus hoitud. Nii kui Saver postitab, nii hakkab kohe kõigil kodus punane sireen undama.
Siis kui mina kirjutasin, et Karius on munn, siis punane sireen jälle kohe töös. Aga kui 2 päeva hiljem mitu kasutajat sama väitis, siis oli green light, ehk siis vaikus. Tublid olete!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
...siis kui mina kirjutasin, et Karius on munn...
Häid jõuleСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
A noh, mõnusad närilised olete, isegi jõulude ajal ei saa hambaid suus hoitud. Nii kui Saver postitab, nii hakkab kohe kõigil kodus punane sireen undama.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNii juhtub, kui sa ainult paska postitad. Tee mingi Saveri ruumorite teema ja sind jäetakse rahule.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustHuvitav oleks näha, kas Firminole järgneb ka distsiplinaarkaristus Kloppi poolt?
Aga kuuldavasti on kohus tal samal päeval kui mäng Cityga.Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar