Algselt postitas Saver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokJa mis lahtisaamine seegi on, kui ta akadeemiasse saadetakse??
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSee on hea sina meie peatreener pole.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui sa paned vastakuti kogemustega, kokkumänginud ning motiveeritud võistkonna ja mosaiigi, siis uskuda, et see viimane saab toimima...ei, ei ja veel kord ei. Pean silmas praegust Liverpooli.
Panite tähele, kuidas meie omad viimasel kolmandikul liikusid? Üks korralik puntratants. Panite tähele kuidas vastased kaitses ja üldse liikusid? Sisuliselt silmad kinni võisid liikuda ja diagonaali lasta. Panite tähele, mis juhtus kui ainult Origi n.ö vanadest ette jäi? Toimusid liikumised, tekkis ruumi, võeti ette, mindi mööda...kuniks pall Origile (kelle pea on viimasel ajal perses) jõudis.
Kui ma loen peale taolist mängu, et see ja see ja see ja... oli saabas, siis sisuliselt on tegemist analoogse olukorraga, kus sats kaotab näiteks kaks mängu järjest ning siis hakatakse rääkima, et terve mansa on kari jobusid, kes tuleb saata Eestisse rändrahne vaatama ja gazillioni eest Hiinast uus tuua (a la Arsenal).
Eile jättis kõige vägevama mulje Trent - tema mängu lugemise võime igas väljaku otsas.
Ja siin palju armastatud Stewart meenutab vähe toda Tottenhami Dembelet, kui te teate, kes ja mis ta on. Iseasi, kas ta ka kavatseb areneda.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitusthttps://twitter.com/The_Red_Post/sta...84641113669632
Senegal coach Aliou Cisse has described Sadio Mane’s footballing ability:"What Mane has is a gift from god.”
Sadio Mane for Senegal at the AFCON
2 games
2 goals
1 assist
6 points
Kommentaar
-
Ei teagi kas rõõmu tunda või kurvastada, aga Mane't me siis nii pea ei näe. Edu talle!
Matipi kohta sai terve päev (head) uudist oodatud, aga tutkit Fedja, ei ussi emmigi. Täiesti absurdne olukord.
EDIT: Liverpool FC has announced that Steven Gerrard is to return to the club in a full-time capacity to take up a position within the Academy.
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Üks ring sai täis ja algab uus - mõistlik otsus SG poolt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÜks ring sai täis ja algab uus - mõistlik otsus SG poolt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar