Ahjah, korra proovida asjast rääkida, siis Klopp olla kogu kamba peale Swanseat maha istutanud ja asjast pikemalt rääkinud. Nö paksu õhku üritanud puhastada. Ei pidanud meeleolud hetkel head olema. Loodame et asi aitas + varsti juba ka mänge niikuinii harvemini.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ajakirjandus tudeeris teraselt eilse treeningu pilte ja ei leidnud sealt Coutinhot ega Clyne'i. Kloppi eilne pressikas väitis seevastu, et vigastustega probleeme pole, v.a Hendo, aga tema ka kontrolli all.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustOeh, kullake, sa oled kaunis valesti aru saanud asjadest....
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMulle tundub, et neid Savereid toodetakse seal kuskil 2000km kaugusel hulgi juurde.
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustAhjah, korra proovida asjast rääkida, siis Klopp olla kogu kamba peale Swanseat maha istutanud ja asjast pikemalt rääkinud. Nö paksu õhku üritanud puhastada.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAjakirjandus tudeeris teraselt eilse treeningu pilte ja ei leidnud sealt Coutinhot ega Clyne'i. Kloppi eilne pressikas väitis seevastu, et vigastustega probleeme pole, v.a Hendo, aga tema ka kontrolli all.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKui sa asjadega kursis oleksid ehk siis koha peal käiks, siis sa nii jura juttu suust välja ei ajaks.
Sa oled ikka hea mees, ise käid minu peale bänni teemas kitumas, aga ise ei suuda ilma minuta* elada. Mul on lausa piinlik sinuga samat avatari jagada! Õnneks pole sa õige Live fänn, vaid kohalik Kopli troll.
Mäng oli laupäeval, täna on teisipäev! Vinge fänn oled küll.
Kas mitte hoopis Sturr? Jäi nagu hommikul tema nimi silma.
Ma ei saa sellest aru, et sulle ühest kontost ei piisanud, et paska suust välja ajada?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKas mitte hoopis Sturr? Jäi nagu hommikul tema nimi silma.
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustOlles ise korduvalt ja korduvalt Anfieldil käinud ja kohalikega suhelnud, siis Kenny jutus on väga õige point ja tõetera sees.
Algselt postitas Saver Vaata postitustMa ei saa sellest aru, et sulle ühest kontost ei piisanud, et paska suust välja ajada?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustSorry, võsakas. Sturr on olemas.
Ma annan sulle pisikese vihje - ma olen siin elanud 20 aastat.
Algselt postitas Saver Vaata postitustMa ei saa sellest aru, et sulle ühest kontost ei piisanud, et paska suust välja ajada?!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustSiit ka loo moraal. Kui tahad tiitleid võita, peab treener terve mängu jooksul seisma.
Idioot.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustSorry, võsakas. Sturr on olemas.
Ma annan sulle pisikese vihje - ma olen siin elanud 20 aastat.
Kuna mul on üks ja ainus konto, siis ajad hoopis sina paska suust välja!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas IKanter Vaata postitustPoint oli selles, et Conte ei lase enda tiimil jalga sirgu lasta ka kergetes mängudes, Klopp aga laseb. Sina aga kohe teist idioodiks sõimama. Mis sa arvad, et kui Conte istub terve mängu siis DCosta sugused ahvid mängivad pooltki nii hästi? Mängijatega peab range olema, Klopp aga seda väljakuääres ei ole juhul kui tiim juba 0-2 taga. Get your head out of your ass buddy.
Iga treener, kes Conte moodi äärejoone ääres ei tantsi laseb meeskonnal jala sirgu lasta? Tead väga hästi mis riietusruumis toimub ja kuidas Klopp kuttidele selgitab, et pohh, jääme taha siis jääme?
Igal treeneril on oma tugevused ja nõrkused aga no see jutt on totaalne bs.
0:2 pealt tuldi üpris kiiresti 2:2 seisule. Aga tundub, et sats lasi jala ikkagi sirgu kui taha jäid.FC Flora
Kommentaar
-
Jube näha kui palju kahju võib üks tegelane varem üsna viisakale foorumiteemale teha. Kusjuures mina näen ainult seda jura, mida teised tsiteerivad. Ootame ja loodame, et tüdineb peagi. Oleks kasu kui talle tähelepanu ei pöörataks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Masturbation is not a crime.
Küsimusi tuleb esitada. Ka arutleda võiks. Lõpliku tõe kinnitamine on aga tiba keeruline, kui kahte eelnevat pole tehtud. Eks?
Näiteks:
1. Kas karjumine viib tippu?
2. Kui viib, siis millepärast teised pealikud seda lihtsat tõde ei kuuluta?
3. Kas Klopp on teinud vigu?
4. Kui on, siis mis need võiksid olla ja mida võiks teisiti teha?
5. Kas Klopp on midagi head teinud?
6. Kui on, siis mida täpsemalt ja kuidas saaks veelgi parem olla?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar