Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mul pole täna ühtegi head sõna öelda mehe kohta, kes suurt kappi niimoodi mõnitab. Ja mul on poistest kahju - Woodburn, Ejaria, Randall - võib-olla oli see nende viimane mäng Anfieldil üldse. Järgmisel hooajal on juba uus aastakäik lapsukesi, kellele seda väärt kogemust pakkuda. Aga praegustel poistel on muidugi võimalus kunagi (nagu Conor Coady'l täna) mõne madalama liiga satsiga tagasi tulla ja keelt näidata.
'pooli mängupilt on igav ja ettearvatav. Aeglane tempo, lõputu veeretamine mehelt mehele, ääri pole, keskelt läbi ei pääse, antakse pall ära ja saadakse vasturünnak kaela. Ja nii enamik mängust. Pole raketiteadus sellise meeskonna vastu kaitset ehitada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Moreno ja Lucase võib kohe paari raha eest kuskile Praha klubisse lükata ja saadud raha noorte vahel (nende innustuseks) ära jagada. Ja ega sellest Emre'st vist ka asja saa. Mees küll noor veel, aga no ega midagi tulemas ka pole näha. Milleks kummi venitada ...
Kariuse üle enam vaidlema ei hakka - milleks enam haavale soola puistata. Ja Klavani kohta samad sõnad.
Steven Gerrard: This is crash helmet time now
Jürgen Klopp: It is not possible to go lower
Kui nüüd kuu lõpus Chelsea käest ka korralik lakk tuleb, siis on Jürkal ikka päris emm majas. Nõrgema närvikavaga vennikesed muidugi teevad juba praegu tiigri häält ja tegelikult on neil ka õigus. Asi ei olegi ju ainult lakki saamises, vaid mängupildis. Ja see on ikka nii kuradima mannetu, et nutt tuleb lausa kurku.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMoreno ja Lucase võib kohe paari raha eest kuskile Praha klubisse lükata ja saadud raha noorte vahel (nende innustuseks) ära jagada. Ja ega sellest Emre'st vist ka asja saa. Mees küll noor veel, aga no ega midagi tulemas ka pole näha. Milleks kummi venitada ...
Kariuse üle enam vaidlema ei hakka - milleks enam haavale soola puistata. Ja Klavani kohta samad sõnad.
Steven Gerrard: This is crash helmet time now
Jürgen Klopp: It is not possible to go lower
Kui nüüd kuu lõpus Chelsea käest ka korralik lakk tuleb, siis on Jürkal ikka päris emm majas. Nõrgema närvikavaga vennikesed muidugi teevad juba praegu tiigri häält ja tegelikult on neil ka õigus. Asi ei olegi ju ainult lakki saamises, vaid mängupildis. Ja see on ikka nii kuradima mannetu, et nutt tuleb lausa kurku.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSa oled ikka haige vend, iga mängu tagant tahad kedagi maha müüa.
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSquad niigi õhuke.
EDIT: No näe't, nagu tellitud.
Jurgen Klopp is not looking at the January transfer window as the answer to his Liverpool problems.
The German didn't rule out the potential to make a signing but claimed he is not relying on a new player turning Liverpool's fortunes around
Coutinho alles vigastusest tagasi, Lallanal endiselt mingi vigastus kummitab, Sturr/Origi on täielikus augus, Hendokas pool vigane, mõlemad vv on (vähemalt hetkel) kummikud, kaitse on nigu sõel, keskvälja pole ollagi, ...., ....., jne jne.
A nahh meile kedagi juurde on vaja, laseme sama muusika saatel edasi.
Ja ei ole vaja mind siin pidevalt tümitada! Ma olen kauem Liverpooli fänn olnud kui siin mõnel vanust üldse on. Ka minul on õigus oma arvamus kirja panna!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmõtlesin, et klubi juba kusagil liiga keskpaika kukkunud, aga hoopis 4. koht ja 2. koha Arsenalist 2 punkti maas. mis teil siin toimub?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustJa kes selles süüdi on, et squad õhuke on - (jälle) mina või? Jürka üks suurimaid vigasi ongi see, et ta kedagi pole sisse toonud. Ainult korrutab - kõik on korras, kõik on korras. Nagu täna - ma võtan vastutuse enda peale. Kedagi see kotib, kas ta võtab või ei. Johhaidii, see on UK, kus lätakaid ei andestata. Kui nii edasi läheb, siis pole kaugel see aeg ...
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustSorry aga ei mõista seda paanika kisa, meenuta korra viimast 3-5 hooaega ning eemalda sealt Luis ja vaata hetke tabelit. Las Klopp ehitab, võitlete ju T4 peale. Kriis elatakse alati üle ning siiani mäng ju olnud päris vunts! Mõistan ka Kloppi, et igast pahna pole ka mõtet osta, suvi on asisem ees. Chill!
Müüme ikka pool koosseisu maha ja #kloppout!
Ei ole veel mina ühtegi reaalselt saada olevat ja adekvaatset mängija näidet üleval pool postitanute käest lugenud.
Hetkel on kriis. See on jalgpall. Loomulikult tahaks sellest võimalikult kiiresti välja tulla. Loodetavasti tulemegi.
Loomulikult iga aasta ootan ja loodan tiitlit minagi aga tuleb olukorda reaalselt võtta. Enne hooaega oleks top4 koha vastu võtnud.
Ja mingisuguse "Ma toetasin Liverpooli juba siis kui enamust olemas ei olnud" kõvatamise võib Saver endale sisse istuda. See ei mängi mingit rolli. Inimene, kes elab Liverpoolis aga mängude ajal veedab aega Soccerneti foorumis.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
Ja kes selles süüdi on, et squad õhuke on - (jälle) mina või? Jürka üks suurimaid vigasi ongi see, et ta kedagi pole sisse toonud. Ainult korrutab - kõik on korras, kõik on korras. Nagu täna - ma võtan vastutuse enda peale. Kedagi see kotib, kas ta võtab või ei. Johhaidii, see on UK, kus lätakaid ei andestata. Kui nii edasi läheb, siis pole kaugel see aeg ...
Selle hooaja eesmärk number 1 ei olnud teil kindlasti suure hurraaga purjetades Premier League ära võita... Realistlikult võttes on sellise koosseisuga CL koht hetkel igati normaalne ja kõva saavutus. CL koht tagataskus kevadel, siis tõenäousus suvel korralike mängumehi kuskilt üle meelitada ja tuua on kõvasti suurem. Ei pea hakkama palgafondi kärpima, et mõnele mängijale mitukümmend kilo rohkem nädalas maksta, et ta lepiks ilma Clita. Hetkel ei ole veel põhjust totaalseks paanikaks, vaid peab hakkama kiiresti järeldusi tegema. Kloppi puhul ei kahtlegi, et Liverpool taas rööpasse saab omadega. Peace
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTundub, et Mane vaatas ka et nii ei lähe ja otsustas tagasi tulla.
Eksis viimasel penaltil ja Senegal langes välja.
Pigem loodke, et ta samasuguses vormis ning mentaalses seisus teil platsile jookseb nagu enne Aafrikas käiku. Kuidagi väga raskelt elas nagu seda üle platsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustLiverpool Echo hinnang:
Ragnar Klavan 5
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMüüme ikka pool koosseisu maha ja #kloppout!
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiit tulenev tagasihoidlik küsimus sulle? Miks peaks Klopp saama lätaka kirja?
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPraegune Liverpooli koosseis mängib täiesti enda taseme välja ega jookse latialt läbi.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRealistlikult võttes on sellise koosseisuga CL koht hetkel igati normaalne ja kõva saavutus.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustCL koht tagataskus kevadel, siis tõenäousus suvel korralike mängumehi kuskilt üle meelitada ja tuua on kõvasti suurem. Hetkel ei ole veel põhjust totaalseks paanikaks, vaid peab hakkama kiiresti järeldusi tegema.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPeace
Klopp's win rate at #LFC: 48%
Liverpool's last 3 home games:
2-3 Swansea
0-1 Southampton
1-2 Wolves
Liverpool's next 3 home games:
Chelsea
Tottenham
Arsenal
PeaceBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar