Mulle ka meeldis Suarez
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustEilse Sky Sport asjapulkade arutelu kokkuvõte:
1) Chelsea
2) Tot
3) Arse
4) ManC
5) Manu
6) LiverpoolAmorim <3
Kommentaar
-
Natuke OT aga K.P. Boateng on Kickerile intervjuu andnud, kus ta Kloppist räägib järgmist:
Algselt postitas Kicker.deSportlich ging es aufwärts, er wechselte auf Leihbasis zu Borussia Dortmund - und traf Jürgen Klopp. "Er ist der beste Trainer der ganzen Welt", schwärmt Boateng. "Er weiß, wann er dich pushen und wann trösten muss, wann du einen Drink brauchst und wann ein Wasser. Er hat alles." Selbst die Ersatzspieler, die nur "fünf Minuten in sechs Monaten" zum Einsatz kamen, hätten sich wichtig gefühlt.
Lihtsalt väike pilguheit Kloppo iseloomule ja mida mängijad temas hindavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kurat Vaata postitustNatuke OT aga K.P. Boateng on Kickerile intervjuu andnud, kus ta Kloppist räägib järgmist:
(Ehk on see vihje Aubameyangi tulemisele?)
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust(Ehk on see vihje Aubameyangi tulemisele?)
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKuni meil on kaitse nii pask, nagu ta pärast Rafat (juba teist korda täna mainin teda) on olnud, siis tuleks muidugi ründajaid juurde tuua, sest sellest ei piisa, et liigas kõige rohkem väravaid lööme. Kahju, et reeglid ei luba ilma väravavahita mängida, Minjoka asemel võiks ju veel ühe ründaja juurde panna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ka Skrtel ja Sakho tõmbasid lesta ja ma ei näe kuskilt otsast et Klavan parem oleks. Matip on ka paras pask, jalad sama puntras kui Rakul. Paar kiiremat kehapetet ja see tüüp kukub nagu kraana aka boateng. Vähemalt saadi tasuta see tükk sitta. Kui Hr.Klopp tahab kõrge kaitseliiniga mängida siis ostku vastavad mehed kurat võtaks.
Loodan, et geelipea Emre ei alusta enam, jube on lausa vaadata. Ma ei tea kas Allegri on igavusest jooma hakanud seal Serie A-s või mida kuradit ta selles Canis näeb mind isegi ei huvita, ostku lihtsalt see tont ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar