Kuytt!!!!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ilus mäng meie poistelt. Mina olen rahul. Rikoshetist värav vastasele nii suurepärase poolaja lõpuks on tõeline löök allapoole vööd. Meenusid kohe mõned Eesti koondise mängud aastate tagant...
Rahul olen ka sellega, et Pennant näitas klassi. Eks ole näha kas McClareni arvates on endiselt Inglismaal paremaid vingereid jalaga segada. Tõenäoliselt. Teisi täna eraldi kiitma ei hakka, kõik tegid oma tööd tublilt.
Lõppkokkuvõttes polnud see meie hooaeg. Aga mis halvasti, see uuesti.
Ah jaa, õnnitlen Milani toetajaid. Aus ja võitluslik jalgpallimäng on läbi. Kohtume jälle.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIlus mäng meie poistelt. Mina olen rahul. Rikoshetist värav vastasele nii suurepärase poolaja lõpuks on tõeline löök allapoole vööd. Meenusid kohe mõned Eesti koondise mängud aastate tagant...
Rahul olen ka sellega, et Pennant näitas klassi. Eks ole näha kas McClareni arvates on endiselt Inglismaal paremaid vingereid jalaga segada. Tõenäoliselt. Teisi täna eraldi kiitma ei hakka, kõik tegid oma tööd tublilt.
Ah jaa, õnnitlen Milani toetajaid. Aus ja võitluslik jalgpallimäng on läbi. Kohtume jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIlus mäng meie poistelt. Mina olen rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chaqueta Vaata postitustLiverpooli parim oli Jermaine Pennant, tubli poiss!
tegelt oli kogu mäng üks pask. divari play-off finaal on kindlasti parem
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustIlus mäng meie poistelt. Mina olen rahul. Rikoshetist värav vastasele nii suurepärase poolaja lõpuks on tõeline löök allapoole vööd. Meenusid kohe mõned Eesti koondise mängud aastate tagant...
Ah jaa, õnnitlen Milani toetajaid. Aus ja võitluslik jalgpallimäng on läbi. Kohtume jälle.
Loodetavasti pole Even Steven liiga provotseeriv
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustennustan et mängu seis jääb 2-1 Liverpooli kasuks
väravad Gerrard ja Riise -KaKaAlgselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustma ennustasingi et milanile läheb 2-1 võit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar