320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustÄrge muretsege, küll Arsenali poisid teid laupäeval järje peale tagasi aitavad.
Algselt postitas JuriM Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast suudetakse n.ö suurtes mängudes end kehtestada? Millepärast me ikka ja jälle peaga vastu seina jookseme? Norbert?Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJah. Aga mu küsimärgid on omavahel seotud.
Suurtega mängides on võimalik gegenpressi kasutada, sest nad ei pargi bussi.
Vastu seina jooksmine on tingitud bussi parkimisest. Selle murdmiseks head plaan b-d Kloppil pole. Lootus on kiire avavärav, et vastased hakkaks kaitset avama. Selle värava otsimisega tulebki välja 4-3-3 suur nõrkus, suured augud keskväljal, eriti, kui ülekaalu üritatakse tekitada äärekaitsjatega. See nõuabki keskpoolikutelt (eriti Canilt ja Hendersonilt) ja kaitseliinilt väga tarka mängu. Nii kaua, kui eeldatavad põhikeskkaitsjad on korda mööda vigased ja domineerivat samal lainel olevat kaitsepaari ei teki ning isegi Leiva on Klavani(kes gegenpressi korral sobiks ideaalselt kaitseliini) asemel mängus, siis ei piisa ka Cani staabiilselt heast mängust.
Äkki prooviks esimesest minutist initsatiivi vastasele andmist, mis meelitaks vastaseid tõusma ja mängu avama. Pole just plaan B, aga võiks proovida.AILTON
Kommentaar
-
Jah Ja nüüd astub mängu kolmas küsimärk - mida küll Jürgen mõtleb? Millepärast me end järjepanu lolliks teeme?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas AķltonÄkki prooviks esimesest minutist initsatiivi vastasele andmist, mis meelitaks vastaseid tõusma ja mängu avama. Pole just plaan B, aga võiks proovida.
Aga mingil põhjusel seda varianti ei kasuta ei Klopp, ei Pep ega ka mitte Poch. Küsimus "Miks?" on juba mõnevõrra keerulisem.
Kas võib olla seotud sellega, et keskendutakse selle pressing ja passing ability arendamisele ja usutakse, et nende kahe lõputu lihvimine muudab selle veel efektiivsemaks? Või ongi siis ettejoonistatud mängujoonised sellised, et ilma pressita oldaks liiga haavatavad ja langemise korral ei suudaks liine nii kompaktseks tõmmata, et sealt vastased kontratega läbi ei pääseks?
Lihtsalt mõned mõtted, arutelu ja parandused / täiendused / vastuvaidlemised väga tervitatavad.
Kommentaar
-
Krt, need formatsioonid on nii XX sajand, kui vähekenegi saab olla.
Me suudame (oleme näidanud, et suudame) täitsa hästi kaitse pidama saada (a la vs Everton) ja ühtne rusikas olla. Ja siis lihtsalt laguneme koost - ei suuda täpselt sööta, palli omaks võtmine on aeglane, pööramine on aeglane jne. Ma saan aru, kui mõni kord..shit happens. Praegu on sellest aga saanud juba traditsioon ja "shit happens" vastus on ebameeldiva alatooniga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokInitsiatiivi sihilikult äraandmine tähendab, et meeskondlik kaitse, aga eriti kaitsenelik, peab pidama. 4-3-3 süsteem selleks ei sobi, 4-5-1 jaoks ei ole meil poacherit, sest Sturrol on krambid või kurat teab mis. Kui Liverpool hakkaks mängima kaitsest lähtuvalt, siis lõppeks kõik mängud 0-0 ja ameeriklased muutuvad rahutuks, kui 90 minuti jooksul ei tule vähemalt nelja touchdowni. Ükskõik, mis suunas. Lisaks, kaitses sitsimine tähendab, et mitte Liverpool, vaid vastased saavad 10 nurgalööki mängus, mis lükkab üle-eelmise lause 0-0 ümber. :PAILTON
Kommentaar
-
Arusaamatuks jääb miks jaanuaris ei kulutatud. Nõrgad kohad olid ammu ennast näitanud aga midagi ette ei võetud. Praegu saab rahule jääda ainult 1 transferiga 1,5 aasta jooksul - Mane. Ülejäänud positsioonidel ma arengut ei näe. Wijnaldum pole kuskilt otsast etem kui Welsh Xavi ning Skrtel ja Sakho saadeti minema, et saaks nende asemel Lucast kasutada? Eriti veel Vardy vastu, täielik absurd. Jah, Klopp ei rutta tehingutega aga kui sul top 4 koht hakkab käest libisema siis oleks võinud ju midagi ette võtta. Mõned lisa miljonid CL koha eest maksta ei ole ju lollus? Eks FSG-l ka seal oma roll aga mis tehtud see tehtud, las ta jääb. Minu usk Kloppi kõigub, ühest otsast meeldib ta stiil ja high-tempo mäng aga tema ämbrisse astumine madalamate tiimide vastu paneb kahtlema tema taktikalises mitmekülgsuses. Oeh, eks tuleb oodata ja võtta 1 mäng korraga. Loodetavasti Hendo ja Lovren vast järgmiseks tagasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJätan siis formatsioonid kõrvale. Meeskondliku kaitse puhul võiks kaitsva suunitlusega mängijaid olla rohkem kui tagumine nelik + Hendo. Praegu on meil neli kaitsjat ja 6 poolkaitsjat, kes kõik tahavad rünnata. Isegi äärekaitsjad on üliründavad, nagu modernses jalkas olema peab.
Mõistagi on mängijate kaitsetöö oskustel vahe (nagu ka ründetöö puhul). Ründav mängija, n.ö viimase kolmandiku vedur, püüab pigem palli kätte saada. Kaitsev mängija püüab pigem hoida n.ö liini ja vastast takistada, sest kaitsemängija teab, et ta ei tohi vastat mööda lasta, kuna siis on ta enda tööd kehvalt teinud.
Ehk siis, kui me loeme üles kaitsvaid ja/või ründavaid mängijaid, siis ma saan, et Firmino, Coutinho, Mane ja Lallana on ründaja mõtlemisega ja ülejäänud on...tegelikult segaduses
Mis mind häirib, on see, et me oleme suutnud igas asendis hästi mängida. Mitte korra, vaid mitmel puhul. Ja kui sul jooksevad mängud kiiva, siis nagu võiks vähe rahulikumalt võtta ja...täpselt, tiba kaitses istuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Hetkene Liverpooli taktika, kus ostatakse rünnata hästi, siis kui ka vastane mängib on ideaalne suurte meeskondade vastu ja seda näitavad ideaalselt ka tulemused. Väiksemate vastu, kes tulevad Liverpooli vastu mängima kompaktselt kaitsest lähtuvalt see taktika ei toimi. Kui ikka kaitseliini taga jooksmiseks ja driblamiseks väga palju ruumi ei ole ning ette võtta ei saa, siis Mane/Firmino/Coutinho sugused on suhteliselt kasutud. Eks Klopp ise mõtles, et teeb Barcelonaliku taktikat, et ründeliin tõmbab tehnika ja kiirusega kaitseliini individuaalselt ribadeks ja keskväli toetab, aga mängijate klass ei ole ju sama. Vana tõde, et meeskond on nii tugev kui on nende nõrgim mängija. Miks Klopp ja Liverpooli juhtkond jätsid meeskonna ehituse pooleli ongi küsimärk, sest panna see koosseis paberile nagu ma varem öelnud, siis see ei ole meeskond kellega silmad kinni CL koht ära võtta ning tiitli eest võidelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKes muidu jaanuaris saadaval oli ja toomata jäi? Peale D˛eko, Messi ja Lewandowski?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustStokiga päri... ning nagu ütles ka Klopp, et lihtsalt polnud kedagi tasemel saada.... ega see FIFA pole, et saadad pooled mehed metsa ja tood 7 uut asemele ning köik kohe loksub paika.
Ja lause teine pool on ju see mida me oleme viimased suved teinud. 5+ uut tegelast paati ja top 4 poole aerutama!
Krt ka FIFAs ei taha sa maha müüa oma tugevaid lülisid vaid pigem lahti saada nõrgematest. IRL töötavad asjad aga hoopiski erinevalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aķlton Vaata postitustÄkki prooviks esimesest minutist initsatiivi vastasele andmist, mis meelitaks vastaseid tõusma ja mängu avama. Pole just plaan B, aga võiks proovida.
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustVõi ongi siis ettejoonistatud mängujoonised sellised, et ilma pressita oldaks liiga haavatavad ja langemise korral ei suudaks liine nii kompaktseks tõmmata,
Kuigi, jah, Boob mainis Evertoni mängu, kus suudeti ilusti ka survet vastu võtta. Aga siis me ka võitsime ussimun*i läbi, kui õigesti mäletada, viimasel minutil ja nii. See pole kaugeltki eelistatud viis mängida tänasel Liverpoolil ja ka Spursil. Ja see, et bitterite vastu suudeti hästi kaitsta - mängijad ka mängisid hästi. See tähendabki, kui meil on 'hea päev' rünnatakse JA/VÕI kaitstakse hästi. Kui pole *insert põhjus* ei suuda kumbagi.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar