Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noh, kui tekib olukord ja vaja selgitusi jagada, millepärast valge lina ümber on.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Ärge nüüd selle Burnley asjaga nii kaugele ka minge, eksole
Saan aru, et Pool on väikeste vastu komistanud, aga Burnley võõral väljakul peaks olema by far kõige kindlamad kolm punkti ükskõik millisele meeskonnale. Seni on nad korjanud võõrsilt 2 viiki ja 11 kaotust. Nad ei ilmu kohalegi. Niiet, selles osas võite tuure maha võtta.
See muidugi ei tähenda, et mõne teise sarnase reha otsa tulevikus komistada ei võiks
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Emre tahab 35 asemel 70k nädalas saada. Tõenäoliselt läheb suvel müüki.
Hendo endiselt out ja Sturr ka loomulikult. Viimane läheb ka suvel müüki, selle peale võib lausa mürki võtta.
Sky Sports'is pühendas Gary Neville mängu esimese veerandtunni eksklusiivselt Klavani siunamisele.
ma ei tea, miks seda mainida.
alaväärsuskompleksist ilmselt.
näriline, rsk (Neville).
tuleb-tuleb!
edit: teisel poolajal sai siiski kiita kah. kõik jälle hästi maailmas.
Klavani tegi absoluutselt kõik valesti jah, kaaskommentaator hakkas vastuseks rõhutama, et Klavan nüüd tegi hästi. Värav oli tüüpiline selline nagu väiksemad klubid Liverpooli vastu löövad.
Kommentaar