Luis Garcia, Luis Enrique, Luis Suarez, Luis Alberto...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Puht huvi pärast heitsin korra statistikale pilgu. 32 Premieri mängu peetud ja 'poolil pole ühtegi meest, kes oleks kõigis mängudes alustanud. Clyne juhib 31 mänguga, edasi Milner 30, Firmino 29 ja Wijnaldum 27. Ei tundu liiga stabiilse satsina, aga teisest küljest pole mängijate valik ka eriti suur olnud: 13 meest on alustanud 15 mängus ja enamas, viimasena neist Klavan. Sturr on alustanud ainult 5 ja Moreno 2 mängu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPuht huvi pärast heitsin korra statistikale pilgu. 32 Premieri mängu peetud ja 'poolil pole ühtegi meest, kes oleks kõigis mängudes alustanud. Clyne juhib 31 mänguga, edasi Milner 30, Firmino 29 ja Wijnaldum 27. Ei tundu liiga stabiilse satsina, aga teisest küljest pole mängijate valik ka eriti suur olnud: 13 meest on alustanud 15 mängus ja enamas, viimasena neist Klavan. Sturr on alustanud ainult 5 ja Moreno 2 mängu.★★★★★★
Kommentaar
-
Gerrard pandi juba U-18 lootsiks. Tore-tore, noortel ka ma arvan annab kõvasti lisavunki juurde.
Õudne fakt seoses pühapäevaga, nokklooma vastu pole me veel liigas võõrsil võitu saanud ja nõrgendatud koosseisuga oleks meil jälle kõvasti õnne vaja, et midagi saada. Väga tahaks Studge'i oma maagiat tegemas näha jälle!★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHarry Wilson on löönud 27 väravat U23 eest sel hooajal, viimased kaks selle nädala 2:2 viigimängus Pühakutega. Ometi pole teda, erinevalt Woodburnist, põhis proovitud.
Kommentaar
-
Tänase pressika järel on selge, et Hendo pühapäeval ei mängi, Lallana ka järgmisel nädalal mitte. Nii et sama seltskond kui Stõugis, tõenäoliselt nüüd küll brassid alustavad. Ja veel:
“I was really proud of Borussia Dortmund. When they played the game they tried to give the best. I saw the faces of my former players and I saw the shock in their eyes and that was really, really hard.”the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Vot eile oli Benteke päris hea, kuid tema söötude täpsus võiks, peaks 20-nd pügalat kõrgem olema, et saaks hakata temast regulaarsemalt kirjutama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLiverpoolil teine võimalus üle pika aja top4 tulla - viimased mängud on kõik kergemad kui keskmine premi mäng ja kõik emovad enne iga mängu algust. bravo
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustDude, West Brom away on ikka üks liiga vastikumaid mänge..Amorim <3
Kommentaar
-
Vaata nüüd (seda võib isegi teha silmad kinni) kellele 'pool on punkte kaotanud ja siis peaks mõistma pessimismi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar