Eston maravilha teebki ainult ülivajalikke poste!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustennustan et mängu seis jääb 2-1 Liverpooli kasuks
väravad Gerrard ja Riise -KaKaAlgselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitusta no jah tagurpidi mõtlesin 2-1
(ma ei tea ise ka miks ma nokin selgelt mite kõige targema postitajaga)
Kommentaar
-
If a precedent is set on third-party ownership by the Carlos Tevez tribunal, can Liverpool appeal against Milan's inclusion of Kaka last night?
After all he is, by his own admission, owned by Jesus."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Intro Of The Day
'Athens. The city where civilisation began about 3,000 years ago, and where it ended with the arrival of 40,000 Scousers' - The Times."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Hahahahahaahahahahha paras punastele.....4/3 olid inglise klubid ja võitja ikka see üks itaalia klubikene
Forza Milan seekord siis
Kahju et see Liverpooli treener see paksuke oma käeviibutusi niipalju ei teinud....need suht koomilisedDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKahju et see Liverpooli treener see paksuke oma käeviibutusi niipalju ei teinud....need suht koomilisedCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustHahahahahaahahahahha paras punastele.....4/3 olid inglise klubid ja võitja ikka see üks itaalia klubikene
Forza Milan seekord siis
Kahju et see Liverpooli treener see paksuke oma käeviibutusi niipalju ei teinud....need suht koomilisedmc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Rafa on vihane. Eks ta püüab klubi juhtkonnale ja omanikele survet avaldada, et need kiiresti tegutseks. Augusti lõpus pole vist tõesti enam suurt kedagi turult võtta.
Guardian pakub ka lahkujaid. Nimekiri paistab olevat suht lambist koostatud. Danny Guthrie on nii noor, et temast sandikopikate eest loobumine poleks kindlasti õige, ka tolle Padelli puhul kahtlen väga. Kui Carson ka läheb, peaks ju siis jälle hakkama Reinale uut varu otsima. Pennant, Crouch, Riise ja Arbeloa paistavad lahkujatena ka rohkem ajakirjaniku mõttevälgatustena. Kõiki neid kindlasti ei müüda.
Edit: Padelli osas võin eksida. Mulle polnud tema Liverpoolis olemise asjaolud selged. Võib olla lahkub tõesti.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Liverpool on hankinud oma ridadesse kaks Ungari noormeest: Krisztian Nemeth ja Andras Simon. Poisid on 17-18 aastased, Nemeth mängib keskväljal ja ründes, Simon puhas ründaja.
Samal ajal teatab BBC, et Crouch ei ole sel suvel müügil. Rafa olla pikale mehele teada andnud, et ta jätkab meeskonnas. Ilmselt on see halb uudis Bellamyle, kes nüüd uute hangete korral ilmselt oma kohast ilma jääb.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Nonoh, keda need kollased lehed meile siis juba pakuvad? No vaatame.
Florent Malouda - ai, see oleks kenake ost vist. Öeldakse, et Prantsuse liigast naljalt paremat mängijat ei leia.
Matthew Taylor - no eks tema imeväravaid olen ma näinud küll. Tegi vist tubli hooaja, aga suudab ta meil midagi tugevdada?
Benni McCarthy - vaat see mulle meeldiks! Ega Premieri suurest neljast väljapoolt paremat väravakütti ei leia.
Samuel Eto'o - ei saa aru miks Barca temast loobuma peaks. Arvata võib, et jänkidel pole nii palju raha ühe mehe peale kulutada.
David Villa - vaata eelmine
Nojah, laske aga ruumoritel tulla. Tore aeg see ruumorite aeg.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar