Ah küll siin telekompaniid veel asju ringi tõstavad ja küll siis jõuab kiruda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Pre.
July 19: Asia Trophy: vs. Crystal Palace (Hong Kong)
July 22: Asia Trophy: vs. Leicester or West Brom (Hong Kong)
July 29: Friendly: vs. Hertha Berlin (Berlin)
August 1: Audi Cup: vs. Bayern, Atletico or AC Milan (TBC) (Munich)
August 2: Audi Cup: vs. Bayern, Atletico or AC Milan (TBC) (Munich)
August 4: Champions League playoff qualification draw
August 5: Friendly: vs. Athletic Bilbao (Dublin)
August 12: New Season: Watford (A)
August 15/16: Champions League playoff first-leg
August 22/23: Champions League playoff second-legBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Ei oska mängudegraafikut eriti kiita ega kiruda. Ühele oktoobrikuisele Manu, CL, Spurs triole on muidugi viidatud, aga vaevalt see nii hooaja alguses tükki küljest võtab. Detsember on hull, aga nii on see kõigil. Vähemalt pühade aegu kaks kodumängu järjest -enne ja pärast muidugi Arse ja Burnley võõrsil, nii et võtab võhmale kindlasti. Lõpp pole kaugeltki selline nagu lõppenud hooajal, et top 6 meeskondi vähe ja need ka kõik kodus. Märtsis võõrsil Manku, aprillis võõrsil Everton ja mais võõrsil Chelsea.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
'Pooli koduleht teeb fesaris Premieri hooaegade parimate väravate võistlust. Ma hääletama ei hakka, aga meenutan rõõmuga näiteks, milliseid vingeid väravaid lõi Vegard Heggem. Olin unustanud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust'Pooli koduleht teeb fesaris Premieri hooaegade parimate väravate võistlust. Ma hääletama ei hakka, aga meenutan rõõmuga näiteks, milliseid vingeid väravaid lõi Vegard Heggem. Olin unustanud.
Vahepeal juhtus nii, et Wisdomile anti luba permanentselt Derbysse kolida. Eks siis näis, kas kahe kuu pärast tuleb uus pilt lamordžiinist rabamülkas.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas me ei osalegi sel aastal? Ma tahaks küll mängida!
Hetkel 4 mängijat koos: Stok, tarry, LFC-Jürks, K Punkt
Vähemalt kahte mängijat veel vaja... $$$, mjaasa, EgoTrip, keegi neljas???
Fcfloraforever sellel aastal ei osale, Kenny´s Heroes-iga veel läbirääkimised käivad. Lisaks on meil hetkel puudu väravavaht, aga kui vaja, siis foorumivälise väravavahi vast leiaksin.
Kes soovivad võistkonnaga liituda, andke endast märku!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas villu70 Vaata postitustKas sel hooajal pühapäeviti mänge ei olegi?
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVõiks ikka osaleda.
Hetkel 4 mängijat koos: Stok, tarry, LFC-Jürks, K Punkt
Vähemalt kahte mängijat veel vaja... $$$, mjaasa, EgoTrip, keegi neljas???
Fcfloraforever sellel aastal ei osale, Kenny´s Heroes-iga veel läbirääkimised käivad. Lisaks on meil hetkel puudu väravavaht, aga kui vaja, siis foorumivälise väravavahi vast leiaksin.
Kes soovivad võistkonnaga liituda, andke endast märku!Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustVahepeal juhtus nii, et Wisdomile anti luba permanentselt Derbysse kolida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar