Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMulle meeldib Salah tulek, väga, aga selline võrdlus on ikkagi mõnes mõttes täiesti pointless, sest Itaalia liiga on päris kesine siiski.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
See pole ju oluline. Makaronidel on tugevad lõualihased.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustLöögitehnika löögitehnikaks, kuid Iceman jaksab 60 minutit järjest klohmida.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSellest ei ole kasu, kui jõudu pole neis löökides äkki saab wingbackist jagu pelmeenisöömis võistlusel?
Kommentaar
-
Täna on viimane päev Soccerneti turniirile soodukaga registreerumiseks: ülekanne teha OÜ Vutivõrk kontole EE862200221043839787, märkides selgitusse: 1) Märksõna "Suvepäevad", 2) Osaleja täisnimi ja olemasolu korral ka fooruminimi. Täpsem info SIIT.
Hetkel siis selline koosseis:
1. K Punkt
2. Stok
3. tarry
4. LFC-Jürks
5. Makuz
6. $$$
7. Kenny´s Heroes (vb)
8. Väravavaht (vb)
Arvatavasti leidsin meile väravavahi, aga kui viimasel hetkel siiski selgub, et ta ei saa tulla, siis vahetame väravavahi positsiooni jooksvalt. Pigem arvan, et väravavaht on olemas.
Turniiril usaldati meid ka kahte mängu vilistama, on vabatahtlikke? Stok? $$$?
Peale turniiri on afterparty Aegviidus, paljud meist sinna edasi plaanivad minna? Stok vast läheb kindlasti, aga kuida teised?
Lisaks loositi välja alagrupid ja valmis ka turniiri ajakava, mille kohta täpsem info SIIT.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa võtan siis ühe punase varusärgi ja ühe halli särgi kaasa, väravavahi jaoks. Kas kellelgi vv kindaid on? Aftekale lähen ka, jah.
Ta liigamängija muidu, aga see vist pole probleem, sest meil kõik ülejäänud amatöörid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar