Algselt postitas $$$
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustVõin ka mõne särgi kotti visata,aga mul on ainult suuruses XL.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPalju provotseerite, saategi combatit tunda rsk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKui nüüd Keita kohta käivad jutud õiged on, siis on suure tõenäosusega Sturril minek kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSest poolkaitsja ja Ründaja ei saa koos platsil olla?
Raha pärast ikka. Kui Keita meile 50-60 milli maksma läheb, siis tuleb keegi maha müüa. Seega Can või Sturr.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Eeldusel, et Keita tuleb, siis ma päris hästi ei jaga seda lahendust, kus suur osa olulise rolliga mängijatest lükatakse aeg-ajalt ahelatesse ja viiakse karjamaale muru niitma.
Kuna AFCONi perioodil on (liigas) palju mänge, siis plaan on pöörded alla tõmmata ja tiksuda autopiloodil?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustlol
Raha pärast ikka. Kui Keita meile 50-60 milli maksma läheb, siis tuleb keegi maha müüa. Seega Can või Sturr.
Vigastused, eeldusel et karikates CLis kaugemale jõutakse on tohutult mänge, imo on mängijaid veel vähe.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuna AFCONi perioodil on (liigas) palju mänge,
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustCani ei müüdaks kohe kindlasti mitte,
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustSturril potentsiaali on tohutult, raha tema eest hetkel väga palju ei saaks, mina ei leia kuskilt otsast siin mingit mõtet müügil.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust5% kogu mängudest.
Lisaks on veel karikad...lühikese perioodi jooksul kaks-kolm-neli negatiivset tulemust nüüd moraalile hästi ei mõju.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustlühikese perioodi jooksul kaks-kolm-neli negatiivset tulemust nüüd moraalile hästi ei mõju.
Samas, vaevalt et me ainult 3-4 uue mängijaga lepime. VVD, ründaja, ...., .... veel tulemas ...Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustlol
Raha pärast ikka. Kui Keita meile 50-60 milli maksma läheb, siis tuleb keegi maha müüa. Seega Can või Sturr.
Can oli see hooaeg enam vähem tubli. Mõnes mängus pani pange...ja nii ongi
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustNiigi pink hetkel lühike ja Can või Sturr müüki.
Can oli see hooaeg enam vähem tubli. Mõnes mängus pani pange.Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustCan oli see hooaeg enam vähem tubli. Mõnes mängus pani pange.
Niigi pink hetkel lühike ja Can müüki.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar