Klavan tahab kah puhata. Lovren ja veel osad ka puudu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustVaatasin SkySportsit mingi 10minsase kokkuvõtva klipi "töös olevatest" transferidest ja meie nime seal isegi ei mainitud. WAZZZZUP?
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKoos Taukariga Vihula mõisas.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
taukarfans ...peaks äkki siin ka nime ringi muutma, vist ainult ühe korra saab.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEcho väitel saabuvad paljud härrad homme hommikul Melwoodi. Teiste seas olla treenima oodata sääraseid haruldusi nagu Sakho, Markovic ja Bogdan.
Edith:
Players at Melwood on Wednesday: Karius, Grabara, Gomez, Matip, Milner, Moreno, Randall, Alexander-Arnold, Henderson, Lucas, Stewart, Mane, Firmino, Chirivella, Kent, Flanagan, Sakho, Markovic, Clyne, Sturridge, Bogdan, Ings.★★★★★★
Kommentaar
-
PS. Liiga palju aastaid Stokiga samas foorumis peab oma jälje jätma!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNo seda kannatlikust olen ma siin ligemale 20a fännamisega kasvatanud küll. Ma lihtsalt ootasin rohkem sellest kaua oodatud CL kaardist. Varsti loeme lihtsalt ajalehtedest kuidas me taas 5 sendi pärast pilli lõhki ajasime ja/või pealkirju stiilis "Why I choose XXX over Liverpool FC".
PS. Liiga palju aastaid Stokiga samas foorumis peab oma jälje jätma!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustnagu Arsenali teemat loeks juba
Liverpool ja Arsenal on teinud seal max 1-2 korralikku täiendust per year ja siis pigem natukene puitunud keskpärasust, eelkõige kuna ollakse raha lugemises tiba ettevaatlikumad.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustnagu Arsenali teemat loeks juba
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustNo seda kannatlikust olen ma siin ligemale 20a fännamisega kasvatanud küll. Ma lihtsalt ootasin rohkem sellest kaua oodatud CL kaardist. Varsti loeme lihtsalt ajalehtedest kuidas me taas 5 sendi pärast pilli lõhki ajasime ja/või pealkirju stiilis "Why I choose XXX over Liverpool FC".Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkui keegi mõtles, miks Klopp Mamat siia ei taha
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar