No tore ja tore, aga ÕIGEID sign'inguid meil ikka veel pole, sinna kuhu tegelikult vaja. Davai, tegutseb nüüd!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustNo tore ja tore, aga ÕIGEID sign'inguid meil ikka veel pole, sinna kuhu tegelikult vaja. Davai, tegutseb nüüd!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÕudne seda üleminekute hala igalt poolt lugeda. Mängime nendega, kes on.
Kommentaar
-
Täna näeme siis üle hulga aja Hendot mängimas.
The skipper is set to make his Reds return today! http://lfc.tv/ASpa
9:00 AM - 12 Jul 2017Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Varem ma ei viitsinud halada, kuna meil polnud CL-i, aga nüüd on, peaks paugust olema rohkem aktraktiivne siia tulla, aga näe ...
A noh aega on veel ja kui ei tulegi kedagi eriti, siis peab meie tiimi sügavus taas igast vigastuste lained raskelt üle elama (siiani pole just hästi elanud ju).
Üldjoontes olen ikka positiivne - KEEP Coutinho ja rokime nii et tolmab järgmisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVarem ma ei viitsinud halada, kuna meil polnud CL-i, aga nüüd on, peaks paugust olema rohkem aktraktiivne siia tulla, aga näe ...
A noh aega on veel ja kui ei tulegi kedagi eriti, siis peab meie tiimi sügavus taas igast vigastuste lained raskelt üle elama (siiani pole just hästi elanud ju).
Üldjoontes olen ikka positiivne - KEEP Coutinho ja rokime nii et tolmab järgmisel.
Keskkaitsjaga vähemalt see hooaeg veel küll kriisi pole, aga eks veits biased ka sest Klavan ja värki. Poolikusse ja ründesse juurde toomine on kõik sellised nice to have, aga mitte kohustuslikud täiendused.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÕudne seda üleminekute hala igalt poolt lugeda. Mängime nendega, kes on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSuvel halame üleminekutega. Ülejäänud aastast halame, et pole kedagi pingilt võtta? Fine siis!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar